Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


ZnVjaw0K
(tag)

"...így érdemes ezzel várni"

Windows Update-tel várni?:D
A Microsoft frissítési gyakorlata alapján ez a kijelentés kis túlzással azzal egyenlő, hogy ne kapcsold be a gépet amíg javítják a hibát:D


Balika911
(PH! nagyúr)

Ez jogos. :)
Nekem a megjelenés napján települt, bár direkt rákerestem Windows Update-ben, hogy elérhető-e. Eddig nálam tünetmentes, ahogy a többi nagy frissítés is az volt. Cserébe én meg a hardverekkel szopok folyamatosan. :D

[ Szerkesztve ]


lsc
(PH! nagyúr)

Illetve ryzen 2400g-nél játékból kilépésnél felcseréli a piros-kéket.


erer1000
(őstag)
Blog

több FX-es ismerősnek tél folyamán volt egy update , ami után napi, pár napi rendszerességgel kifagyott a gép, restart segített csak..

míg nem tudtam hogy többen is ebbe szenvedtek, már elkezdtem HW hibára gondolni, hogy garis marhaságok, meg biosban próbálgattam ezt azt vissza venni, hátha úgy nem fagy le random..

aztán utána olvastam, másnak is volt ilyen. picit megnyugodtam, de ugyan úgy rossz volt. és most az áprilisi ngay update megoldotta ezt egy az egyben :)


Tyrel
(senior tag)

Ha már a v1803 Spring Update hibáinál tartunk, úgy ahogy van hazavágta a Borderless Window futtatott játékok alatt a G-Sync-et is. :W
Update előtt tökéletesen működött, most viszont már csak Fullscreen módban megy...

Francnak kell nekik folyamat beleturkálni mindenbe... :(

[ Szerkesztve ]


Imifej
(senior tag)

AMD-s A10 és A6 APU-val nekem is napi szinten újraindultak a gépeim a 1709 verzióval. Megváltás volt a mostani frissítés. Azóta semmi gond.


Molyzsa
(fanatikus tag)

Nekem a gyerek gépében 600p-s széria van.
Sem a frissítéskor, sem pedig azóta nem tapasztaltam problémát...
Ezek szerint szerencsém van :))


klrz
(kvázi-tag)

Nekem speciel mindkét gépemen a legújabb W10 van fenn, és semmi probléma nincs velük!
Bár azt hozzáteszem, hogy én mindig "tiszta" telepítést végzek!
A kisebbik gép egy MSI 785GT-E63 lapban csücsülő AMD PhenomII X4 CPU-val és 8GB DDR2 Ram MSI HD5770 Hawk VGA-val
A másik gép meg egy Asrock Z97 Extreme6 lap, I7 4770K szintúgy 8GB DDR3 Ram és R9 280X VGA-val
Mindkét gépben Samsung SSD meghajtó a rendszernek.
Soha, semmilyen fagyást, összeomlást restartot, kék-képernyőt nem tapasztaltam!
Vagy csak mázlim van! :DDD


alevan
(PH! addikt)
Blog

Tegyük hozzá, hogy az Intel egy módosított FWt használ az SSDn, amivel a linuxnak is meggyűlt a baja (pl. energia management).


JanR
(PH! addikt)
Blog

Az összes olyan gépnél, amiben HDD van (legalább is amiket én csináltam), a frissítés után 100%-on tekeri a merevlemezeket a win. Az egyiknél kipróbálok egy clean installt, hogy eleve a 1803 megy már fel. De nagyon bosszantó, mert percekig teljesen megfogja a vasat, hol ott nem indokolt a merevlemez 100%-os használata.. Nem annyira sikerült ez most.


TeeJay
(PH! nagyúr)

ez max nálad van
nálam gyönyörűen fut a 1803 egy i5-2540M Sandy procis laptopon
SSD-m és HDD-m is van benne


shteer
(Jómunkásember)
Blog

fckyeah :) van a háznál egy 600p


XuChi
(PH! addikt)
Blog

De mindkettőn van win 10 OS ? Vagy az SSD az OS és a HDD az adattár ? Mert akkor nem csodálom, hogy nem teker a HDD :DDD


TeeJay
(PH! nagyúr)

SSD-n win10 HDD torrentre
indítás után mindkettő 0%-on megy pihenve
semmi tekerés vagy ilyenek


sb
(PH! kedvence)

Piros-kék?
Ez nem lehet véletlen! ;]

Nálam win feature update-re 45-75 nap késleltetési idő, quality-re pedig 7 nap van beállítva.
A súlyosabb hibák hotfixeinek súlyos hibáihoz talán elég az utóbbi. :DDD


JanR
(PH! addikt)
Blog

Ó várj, ha adattárolóként van a HDD, akkor nincs gond. Csak ha azon van az OS. Az én gépemnél sincs ilyen jellegű hiba, csak azoknál, amikben HDD van csak.

Bár apámék SSD-n gépén is teker az SSD pár másodpercig masszivan. i5-2400S és 8 GB ram. A defender még azt is kiírta, hogy nem támogatott CPU :D Majd lesz jobb ez is.


joghurt
(PH! addikt)
Blog

Nemcsak Windows 10, hanem komoly, virtuális gépeket futtató szerverek is áldozatul estek.
A jelek szerint a KB4103721 nem jött össze túl fényesen.
Kolléga épp szakmai konferencián ült 10-én reggel, amikor kb. negyed óra leforgása alatt az összes résztvevőt vadul elkezdték telefonon zaklatni. :DDD

(Különben pedig kár, hogy a konkurens portál már 4 napja, és ennél részletesebben számolt be a problémáról. Mostanra már kb. az összes érintettnél bejelentkezett a Windows Update.)


macilaci78
(Korrektor)

Céges gépben* csak HDD van és itt is indulás után 100%-on pörög a HDD. Kell vagy 10-20 perc, mire lemegy használható értékre.

*i5-6400, 8GB, 500 GB HDD, IGP.
Chrome, Total Commander, iTunes, Skype, NAS-ról meghajtó, Excel, Acrobat Reader adja a munkanap 90%-át, az első perctől kezdve.

[ Szerkesztve ]


Kopi31415
(PH! félisten)
Blog

Akkor ezért halt le aindex?


#52588800
(senior tag)

Ezt én is tapasztaltam. Arra kíváncsi leszek, hogy a random fagyások eltűnnek -e.

[ Szerkesztve ]


hemaka
(PH! nagyúr)

Hogy varjak vele, amikor kikapcsolasnal mar frissitette is a nyomorek magat, azota minden jatekban 50FPS-sem van tok mindegy hogy lowon vagy ultran van, lmao


bekes.andras
(fanatikus tag)

CRUCIAL CT2000SSD1-es gépnél az update-et követő restart-nál kifagy a rendszer. Csak a fizikai reset vagy a kikapcs működik, mikor visszaáll az előző működő verzióra, lelkesen jelzi, hogy van frissítés. :)

[ Szerkesztve ]


Xpod
(PH! addikt)
Blog

Nálunk több céges gépen a NOD32 dőlt össze, miután lefutott a frissítés, konkrétan újra kellett telepíteni a progit.


Szipó
(kvázi-tag)

Zseniális a winfos, mint mindig :C


Tyrel
(senior tag)

Ezzel kb. azt fogja elérni M$ hogy mindenhol letiltogatják az emberek a Windows Update-ket, beleértve a vállalati környezeteket is. Már persze ahol eddig még nem tették meg...


Kopi31415
(PH! félisten)
Blog

Ismerősnek a Facebook profilja borult meg a Win update miatt. konkrétan tök üressé vált, ma sikerült valahogy oda jutni, hogy vissza tudja állítani.


májkimiki
(tag)

A6-os Toshiba notin, szintén nálunk is random restart és kékhalál vegyesen. Érdekes módon linuxal meg kutyabaja. Ráengedem az update-t, hátha jobb lessz.


alevan
(PH! addikt)
Blog

Ismerősöm szomszédjának az élete ment tönkre az áprilisi frissítés miatt. Ellopták az autóját, leégett a háza, elhagyta a vőlegénye és elszökött a macskája. Köszönjük Microfos.... :(((


Kisszidi
(lelkes újonc)
Blog

Ez így van, minden remote desktop és remote app elérhetetlen lett. 2 dolog segít: frissítés eltávolítása, vagy a regedit.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\CredSSP]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\CredSSP\Parameters]
"AllowEncryptionOracle"=dword:00000002


Madárpók
(fanatikus tag)

Ezt most nem tudom eldönteni, hogy komoly, vagy csak /s?


Killer01
(őstag)

"elhagyta a vőlegénye" Telszámot adjál már, megvigasztalom khmm..linux-al ;]


McClane
(senior tag)

A Samsung multifunkciós berendezések se szkennelnek az új frissítés óta, legalábbis az Easy Document Creator és a Smarthru saját programjukkal nem.
Gyűlik a lista :DDD


Gdi
(senior tag)
Blog

TWAIN-ről tedd át WIA-ra. (ha tudod)


Raptor™
(lelkes újonc)

A8-as apu-nál is ugyanez a helyzet, jó hallani, hogy megoldódott a probléma. Amint lehet frissíteni fogok.


cain69
(PH! kedvence)

látom az m$ megint ledobta az atomot.


JanR
(PH! addikt)
Blog

Pontosan, a pár perccel én csak finomítottam. De tényleg kell neki idő, mire "helyreáll" (amit igazából nem is értek...). Remélem hamar lesz erre megoldás. Személy szerint írtam is az MS supportnak, de gugliban is kerestem, mindenki csak találgat. Minden féle praktikát próbáltam, de semmi nem segített.


joker1220
(őstag)
Blog

Sziasztok! AMD FX-8350 random fagyogatás valóban megszűnt, pedig már majdnem elhittem hogy megromlott a proci :) Helyette viszont lett egy olyan probléma hogy valamiért a windows gyári ahci drivere nem nem tetszik az ssd nek (Samu 850 evo) ahogy semmilyen másikkal sem hajlandó 100% működni. A HDS azt írja hogy trim parancs küldése nincs engedélyezve pedig támogatott. A samu programja meg azt hogy cseréljem az ahci drivert mert nem megfelelő a teljesítmény, de egyik sem jó neki :) Kabaré :DD

[ Szerkesztve ]


lsc
(PH! nagyúr)

Ebben az a szép hogy itt valakik jól elszórakoznak mások gondjain, csak nem azért vettem meg a programot hogy a saját hülyeségük miatt én szívjak, ezzel csak ennyi a gond.


Milka 78
(PH! nagyúr)

Nálam is 600p-n van a rendszer,hegyben állnak a hdd-k,de szerencsére semmi frixi nincs a géppel.Lekopogom,de 1 hete fent van az aktuális W10 frissítés.Utólag talán annyi volt az anomália,hogy 10-2x nem akart kikapcsolni a gép leállítás után ami összefügghetett a frissítéssel is,de ez a hiba felszívódott.


erer1000
(őstag)
Blog

mondjuk ez durvább atombomba mint a simicska féle :C


joey04
(Jómunkásember)

Ha csak ezeknél az inteleknél van gond, akkor nem velük van a gond inkább alapvetően?


McClane
(senior tag)

Köszönöm, de nem találtam ilyen állítási lehetőséget.


Imifej
(senior tag)

Az előzőt úgy erőltettem rá, nem magától frissült. Lehet ott rontottam el. Nem győztem kivárni, míg automatikusan frissül. Most magától megtalálta.


efi99
(senior tag)

Ezek állandóan frissítenek, ha lapozni kell a naptárban? Minek kell állandóan polírozni ? 20 "forradalmi újítást" beletesznek, közben 30 hibát is gyártanak vele. Csak azért, hogy meglegyen az éves update adag. Szánalmas.


Depression
(PH! kedvence)
Blog

Nekem a gamepad-et nem ismeri fel a frissítés óta. :O


Don Vittorio
(őstag)
Blog

Nálam az utolsó Windows frissítés több gépen is elvitte az USB-t. Mindent, ami USB-s, tehát billentyűt és egeret sem lehet használni, magyarul kizárt a gépből. Egy gépen tudtam megcsinálni, amelyiken van PS2 csatlakozó, és még találtam PS2 egeret és billentyűzetet, és így belavíroztam magam a controll panelbe, és visszaállítottam az előző USB drivert. Amikor beléptem, azt láttam, hogy minden egyes USB-re felkiáltójelet ír, visszaállítva a drivert - természetesen - mexűnt a hiba.
Több gépen is megpróbáltam az újratelepítést, de egyiken se megy, mert, amikor oda jutok, hogy válasszam ki a régiót, már nincs működő billentyűm és egerem.
Próbáltam a már korábban működő, de íz update-tel elb@szott gépeken Safe mode-ban indulni, de a Safe mode kiválasztásakor még működő billentyűzet num lock lámpája szépen mutatja, amikor a grafikus felület előtt elmúlik ott is az USB.

Vajon hogyan tovább?


Kaiku
(senior tag)

Nekem sem kérdezte meg, csak felrakta magát. Van valahol olyan beállítás ami ezt megakadályozza? Ha valaki tudja, szóljon.


ddekany
(PH! kedvence)

Csak azért jöttem ide olvasni, hogy jobban évezhessem, hogy itthon még mindenhol Win 7 van... ;] Munkahelyen meg nem én vagyok a rendszergazda. Istenkirályság...


Devilstudio
(tag)
Blog

Nekem se megy fel a új Windows.
Samsung M2 256 pro-m van.
Eljut oda hogy logó, tölt.
2 perc után egy kék színű képernyő (nem kék halál) aztán kikapcsolja a gépet. WTF mi a???
Na mindegy hagyom majd megoldják vagy nem. Aztán ha már kötelező akkor gyalu és frissen mehet fel. 👌🖕👌 Microsoft 👋🖕👋

[ Szerkesztve ]


scope2007
(PH! kedvence)
Blog

Tényleg vicc már ez az egész :)
Ereztem, hogy ne szabad még frissíteni.. Azaz telepíteni (csak clean installt preferálom)

üzenetek