Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


tkiceg
(lelkes újonc)

Hát alapból a tv konkrétan szó szerint semmilyen bt eszközt nem talál illetve lát keresésnél pedig jó pár eszköz a szobában van. Tehát bármilyen headsetre, hangtechnikára csatlakozni eléggé esélytelen. Bár talán ezt a cikk is említi. A tv-t sem sikerült eddig megtalálnom csak androidos telefonról. Sem windows gépről, sem linuxról, próbáltam jó pár eszközt más más op rendszerekről is. Tehát az olyan funkciók is mint pl laptopról képernyő kivetítése vezeték nélkül a tv kijelzőjére esélytelen. Androidos telefonról kivetíteni is lehet, meg bármit küldeni, párosítani stb. De simán bt eszköz keresésnél mint említettem fentebb a tv önmagától még a droidos telefont sem találja...

[ Szerkesztve ]


*Szájber*
(tag)

Tessék, itt egy ,,rövid" vidinyó róla. ;)
TFK


hitvanyalak
(senior tag)
Blog

Ikea Diodr tökéletes, de a 600 Ft-os, méteres led csík is :)


mirai22
(újonc)

Srácok,

kb. egy LCD Samsung 37' tvt hajtok közel 10 éve. Ehhez használok egy kinai androidos tv boxot az alábbiak miatt (HOrizon Go, Digi, youtube, netflix, hbo go, KODI, VLC, Spoty). Nagyjából elégedett vagyok (a tvvel teljesen) de azért 10 év útán elérkezettnek láttam az időt egy cserére, főleg azért mert nagyobb képernyőt szeretnék.

Mit szeretnék?
Ambilightot, mert az egész lakásban HUE világítás van és imádom, illetve a film élményhez is sokat hozzátesz. ( tvt csak filmre használom, néha sport)
Androidot, hogy a kis kínai boxot nyugdíjba tudjam küldeni és a fenti appokat tudjam futatni a tvn.
OLED, mert tíz évig nem akarok megint tvt cserélni.

Ki is néztem a Philips 55OLED803 tvt. Erre feljövök beleolvasok a forumba, majd teszteket nézek és azt látom, hogy a tvnek 53s kell, csak hogy bekapcsoljon. :W :W :W Lassú a MÁV, ez konkrétan már áll.

Azt olvasom, hogy lefagy, laggol, ki kell húzogatni heti 3x a falból stb. Hogy nem mennek rajta a fenti appok.

Most azt látom, hogy nem drága okos tvt kell venni, hanem egy 60 collos kevésbé okost és még mindig megtartani a kinai boxot. :O (mert a többi tvn sem megy semmi) Itt tart a kurvanagy okosteleviziózás 2019-ben. Bravó! :Y


Alien!
(fanatikus tag)

nekem az egyel alatti modell van (pus8303), de megnyugtatlak, semmi baja az androidnak átlagfelhasználással. Nem mondom, hogy nincs egy-két bug, de mennek az appok (netflix, hbo go, vlc, youtube, kodi), az utóbbi arc-on keresztüli passthrough-val simán viszi a 60gb-os 4K hdr filmeket 5ghz wifin, smb megosztással. A bekapcsolás pedig valóban hosszadalmas, de napi szinten csak alvóban van a tévé, az meg ki-be kapcsnál egészen pontosan 3mp. Van itthon pár kinai box coreelec-kel, de nálam rá sincs kötve konkrétan. Szóval no para, élőben próbáld ki, rosszul nem fogsz járni szvsz.

üzenetek