Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


zzolika
(fanatikus tag)

Ha ez a hűtő teljesen nyilvánvalóan nem ahhoz a procihoz való, akkor miért ezzel kellett tesztelni?
Így az egyetlen következtetés ami lejön a tesztből, hogy a 150 W-hoz tervezett hűtő nem bír el 250-el (60%-os túlterhelés), ezt előtte is tudtuk. Ez kb annyira hasznos, mint hogy megnézzük hogy a 2 dl-es pohárba belefér-e 3 dl víz...
A kevésbé figyelmes vagy hozzáértő olvasó majd csak annyit lát, hogy 105 fokos volt a proci, hű akkor ez a hűtő biztos szar.
Egy tesztnek szerintem az lenne a célja, hogy bemutassa az adott termék mire használható, nem pedig azt hogy mire nem. Az olvasók és a hirdetők is jobban örülnének, ha azt mutatná be hogyan hűt egy középkategóriás hűtő egy középkategóriás procit. És mivel a hirdetők adják tesztre a hardvert, talán nem lenne annyira szürreális a gyári specifikációkban meghatározott (tdp) kereteken belül használni a cuccot, nem extrém tuningra, mert nem arra a célra árulják.
Igaz az utolsó bekezdésben ez meg van említve, csak a teszt többi része ezt nem támasztja alá.

Nekem is Arctic procihűtőm van, Freezer A32. A kazán 8 magos FX-et hűti 4,5 GHz-re húzva. Net, film alatt álló ventivel, játék, prime alatt se megy fel 100 fokra. Kb 9 ezerért vettem vagy 3 éve, megérte az árát.

üzenetek