üzenetek

hozzászólások


bob011
(fanatikus tag)

70 forintért tényleg kihagyhatatlan. : )


Wombath
(HÁZIGAZDA)

:R


Sinisi
(őstag)

Főleg, hogy teccetős egy darab :-)


fallenrize
(lelkes újonc)

Nekem foleg a mini USB tetszik rajta, a 10 eves nokia telefonomon volt utoljara ilyen. most hogy a micro USBs vezetekek is ki lettek itthon dobva, 2017 ben faszan mutat a mini..., ebbol nyilvan nem illik kovetkeztetest levonni a tobbi reszerol, de en azer levonom...

[ Szerkesztve ]


kovsol
(PH! félisten)

Videó szélén ez a görbülés igen zavaró szerintem. Nagyon torzított így a kép.


t72killer
(PH! félisten)
Blog

Idővel szeretnék egy VR kamerát építeni egy csokornyi akciókamerából, úgyhogy a 70Ft-os ár nagyon jól jönne ;] 10+db kamerához még a 184$ is meredek, amennyiért a bangood-on vesztegetik.

2éves múlt a hero 4-em, most érték utol, kíváncsi lennék egy fej-fej melletti összehasonlításra:R Tartok tőle, hogy képminőségben elértük a maxot, ami ezekből a körömnyi szenzorokból csiholható.

[ Szerkesztve ]


Kroni1
(PH! kedvence)
Blog

Nekem volt több SJCAM kamerám, meg egy Sony is, képminőségre nem volt bajom egyikkel sem, de aztán mikor kaptam kölcsön egy GoPro-t akkor tudtam meg, hogy mi az ami az árkülönbséget okozza, ez pedig a használhatósága:

Az SJCAM-oknak szörnyen halk pl. a csipogója, és a LED visszajelző fénye is gyenge, ezek motoron nagyon hiányoztak, továbbá a BT remote sem működött rendesen, bug-os volt a rendszer, mások is irták. A GoPro viszont sokkal jobban összerakott, minőségi termék, minden funkciója sokkal jobban működik. Volt hogy leesett motorozásnál, fel is vette ahogy ketten még átmennek rajta, a legnagyobb meglepetésemre nem tört be a kijelzője sem, a mai napig működik!
Képminőségben nem lett előrelépés a Hero Session az M20 után, a Sony AS200 képe még jobb is volt kicsit, de egyszerűen a GoPro az amit a leggördülékenyebben lehet használni, akár ugy is, hogy nem nézek oda, mégis tudom mit csinálok. A Sony-n volt h menüben fotóra állitottam, elfelejtettem vissza és videó helyett csak fotózott. A GoPro menüje logikusabb, rövidre videózol, hosszúra fotó, ráadásul a csipogások számából mindig tudni mit csinálsz. Ebben kéne szerintem a GoPro-t utolérni, az egyszerű és bugmentes használhatóságban, mert ebben van leginkább előnye szerintem, nem pedig képminőségben..


t72killer
(PH! félisten)
Blog

Nekem nincs tapasztalatom másféle kamerával, ezt a hero4-et nyüstölöm, főleg búvárkodásra - az elmúlt 2év alatt semmi panasz rá:R Olvasni olvastam a többiekről olyat, hogy pl hiába a csilivili vízálló tok, víz alatt életlen a kép (rossz helyen van a lencse fókuszpontja), stb.


kcsa
(PH! kedvence)
Blog

bevallom nem is értem. M10, M10+ és M20 is van a környezetemben, és mindegyik microusb. Lehet ezzel a gopro-t akarták utánozni, mert ott is egészen a közelmúltig miniusb volt. De miért pont most kezdik utánozni?


Stauffenberg
(PH! nagyúr)
Blog

Szerintem itt téged mindjárt halálra fognak kövezni. :) Még a GoPro saját híreinél/tesztjeinél sem szabad olyat mondani, hogy még mindig ők gyártják a legjobb akciókamerákat, hiszen aki GoPro-t vesz mondjuk egy ilyen SJCAM helyett, az csak ostoba sznob lehet. Ez meg itt ráadásul egy SJCAM felségterület... azonnal szívd vissza! :)

Amúgy igen, nem feltétlenül szenzorban erősebb egy GoPro, csak egyszerűen jobb vele dolgozni. Jobban ki van találva az egész, jobbak a csatolt szoftverek (mobilra és desktopra egyaránt), jobban kedvez a felvett anyag az utómunkának (mert mindegyiket nagyon alaposan meg kell gyúrni, így nagyon nem mindegy mennyire flexibilis alapot kapsz) és így tovább.

Hobbira amúgy tök jó tud lenni egy SJCAM is, de aki teheti próbáljon ki egy GoPro-t is.


troviko
(senior tag)

Szerintem túl drága. 50-60-ért megvettem volna.


Alchemist
(PH! addikt)

Alacsony késleltetésű webcam üzemmód, akár csak FHD felbontáson?


copass
(PH! kedvence)
Blog

kiégés, nem beégés.
"Az azért látható, hogy teljesen nem tudunk megmenekülni a beégéstől, az egyébként is alapvetően nagyon világos, mészköves sóderrel felszórt út többször is részletektől mentes fehér felületként tűnik fel, de csak extrém körülmények között, és az árnyékok, erdős részek ilyenkor is többnyire részletgazdagok maradnak."


Wombath
(HÁZIGAZDA)

:Y teljesen igaz, köszi!


KAMI911
(fanatikus tag)

Én egy TomTom Bandit-on gondolkodom.


AGE-T
(őstag)
Blog

Hardveres képstabival már jó is lenne...


Kroni1
(PH! kedvence)
Blog

Valóban, a szoftverek is teljesen más kávéház. Nem baj ha megköveznek, en akkor is tartom h alkalmi kamerasnak jo ez, de aki nem akar bosszankodni vegyen goprot. Még annyi, hogy a sessiont én 3 honaposan vettem Mediamarkt garival, 40-ért. Tehat nem olyan nehez jo aron hozzajutni egy goprohoz sem..


WZP
(fanatikus tag)

Ilyesmi képminőségű dashcam-et tud valaki ? :DD


Runner_fxr
(őstag)
Blog

Hát engem ez nem győzött meg 75 pénzért, akkor már inkább egy Gopro 5 session.

Illetve a stabilizátor teszteléséhez édes kevés ilyen csiga tempóban a murván csorogni. :)
Rendes terep és rendes tempó kéne hozzá.


zoli03
(őstag)

Már ilyen körülmények között is látszik, hogy nem sokat ér :) .


Wombath
(HÁZIGAZDA)

Pontosan ez volt a lényeg :)


moriak
(kvázi-tag)

Noob kérdés, de dupla annyit ér, mint a ThiEYE T5e?


benzol
(tag)

Én maradtam az M20-nál 24-ért (Gearbest - Flash SALE) annak valóban jó az ár/érték aránya.


VS461
(tag)
Blog

Az hogy van, hogy FHD-n már minőségromlás van? Mert a 120 fps csábítóan hangzik dinamikus dolgokat filmezve, de így..? 4K vagy 2.5K pedig... tudom, hogy most a 4K a buzzword, csak mivel szerkesztem, mivel nézem vissza, meg ki nézi 4K-n vissza pl YT-n?

(Vagy csak elment mellettem a világ :) )


Yodafon
(fanatikus tag)

A 4K-s felvételhez képest nem sokkal rosszabb a helyzet a 2,5K felbontásnál, a Full HD esetében azonban már látható a minőségromlás.

Full HD-n minőség romlás? :F Nekem eddig mindig az volt a tapasztalatom hogy minél kisebb a felbontás annál szebb a kép. Azaz kevesebb kockásodás és zaj tapasztalható.


Jhonny06
(PH! kedvence)
Blog

Gyengébb képminőség, 0 bejáratottság, 0 support, meg még ki tudja mi. Első blikkre nagyon csábítóak ezek az utánzatok, de gondolkodás nélkül 45-tel többért a GoPro-t venném. Pont csak annyival rosszabb mindenben, hogy ezeket összeadva már baromira rontja az élményt.

Nem véletlen, hogy ennyiből ki tudták hozni, csodák nincsenek.


Runner_fxr
(őstag)
Blog

Az tény, hogy nem látom jobbnak mint a Gopro 3-as kamerám, amiben semmilyen stabilizátor nincs. :)


-=RelakS=-
(PH! addikt)

Én azért nem húznám le ennyire.
M10-et használok már két éve, amivel csak a sápadt színek, és az éjszakai majdnem teljes használhatatlanság a bajom. Amikor van fény, akkor viszont felvesz annyit, hogy lehessen mutogatni, "nézdmármegintegybarom"

Mivel teszteken az éjszakai felvételek tetszettek az SJ7-től, ezért rendeltem egyet. Lassan érkezhetne már, mert egy hónapja úton van :O


-=RelakS=-
(PH! addikt)

Gondolom 120fps-nél jön a minőségromlás: nincs elég fény, nincs elég adatátviteli sebesség, ilyesmi :)


estikornel
(tag)

"rögzítésének müdja szabványosnak" Második bekezdés, 1. oldal :)

[ Szerkesztve ]


TBMC
(PH! addikt)
Blog

+1 :B :B


antikomcsi
(PH! kedvence)

Nem tudom mi lehet a hiba, de youtube-on nézve az 1080p 60Hz-et, kifejezetten csúnya a képe a videónak.
Kb. olyan, mint a 8-10K-ért kapható kínai autós kameráknak.


Fryskitt
(PH! addikt)

Az akkumulátor hidegben nyújtott teljesítménye zavart eddig főleg... nyilván itt ezt most nehéz tesztelni.


Chrys_
(PH! addikt)

Nem a forrás fullHD-ból átkódolt fulHD YT videót kell nézni... :W
Sokan itt úgy osztjátok az észt, hogy még ki sem próbáltátok, csak gopro-t használtok. Érdekes módon jó minőségű a felvétel fullhd@60fps-n stabival motoron.
120fps-sel nem próbáltam, igazából az nem is érdekel. 4K-t is csak egyszer, nincs hozzá megjelenítőm, ygy fullHD elég. Egyébként meg yt videót úgy érdemes nézni fullHD-n, ha 4K-ban lett feltöltve, mert akkor nem ront annyit a minőségen az átkódolással.


Chrys_
(PH! addikt)

Ez még nekem sem sikerült, ahhoz túl későn kaptam meg :) De 30+ fokban a vízálló tokban a motorra szerelve semmi baja nem volt. Eléggé felforrósodik, de nálam rendben volt az üzemidő így is, és nem olvadt meg semmi :)
Ami hátrány a GoPro-hoz képest, hogy ehhez nincs adapter, amivel egyszerre megy a töltés és ext. mikrofon. de megvan hozzá a csati bekötése, csak meg kellene csinálni.
Valamint még nincs hozzá olyan ház, aminél ki van vezetve a csatlakoztatás, ezért vettem még egyet és annak kivágtam a micro-USB körül egy nyílást (mikrofonnak, nem töltésnek). Addig is vannak tartalék akkuk.


mandarini
(újonc)

Az ár jóóó, de kérdés a minőség, na és az adatátvitel, a mini usb miatt... :(


antikomcsi
(PH! kedvence)

Először is kicsit vegyél vissza, nem rémlik, hogy együtt őriztünk volna libákat a mezőn, másodszor nem osztom az észt, hanem megjegyeztem, hogy valami hiba lehet, mert youtube-on nagyon csúnya a szubjektív véleményem szerint. Harmadszor azt tudom nézni, ami van, és láttam már több videót is az említett megosztó csatornán, amik szintén átkódolt, feltöltött videók voltak, és nem volt velük semmilyen minőségi kifogásom. Ha pedig nincs semmi hiba, hanem ilyen, vagy majdnem ilyen szinte mindig, akkor nekem nem tetszik. Ennyi.


zeg
(őstag)

Xiaomi YI. Pont arra készült hogy egész nap a 70 fokra melegedő kocsiban a szélvédő alatt ropogósra süljön.
Autós menetrögzítőnek bőven elegendő a képminősége, a menü meg kb hülyebiztos, frissítés rendszeres új funkciókkal.


beci
(őstag)

Sziasztok.
Gearbesten most 175 dollár,ami kb 46ezer Ft.Ez szerintem nagyon jó ár érte.
Milyen 32-64 Gb-os memkarit ajánlotok bele?

üzenetek