üzenetek

hozzászólások


janeszgol
(veterán)

Hagyd, mar tobbszor is nevetsegesse tette magat. Az Intel az elettarsa.


Freiherr
(őstag)
Blog

Nem lehet ezeket beperelni valahogy? Az ember kifizet egy valag pénzt, aztán gyári hibás, javíthatatlan terméket kap.


koko52
(addikt)

Mondjuk eredeti áron visszavehetnék a procijaikat + kártérítés, ja és övék a posta oda vissza :DDD
Már küldenék is pár darabot.


SaGaIn
(aktív tag)

Egy kis szösszenet:

Az őszinteség fontos.

Intel fan vagyok lassan 30 éve mióta a 386-osomon először futott az Eye of the Beholder... és személyes sértésnek értékelek minden intel sérülékenység cikket, és remegve bújom a sorokat azt remélve: biztos az AMD is... ugye az AMD is... Istenek kérlek add hogy az AMD is... legalább egy kicsit... Aztán arra gondolok holnap az utcán ha ne adj isten szembejön velem Isti akinek egy éve ajánlottam a i8700-at vagy Bandi akinek 3 éve mondtam jó lesz az az i5 a WoT-hoz... talán le is köpnek… Vagy azt találják mondani "Ba*d meg a processzorodat !" Hogy fogom akkor érezni magam, mit fogok mondani? Hogy otthoni felhasználóknak nem számít? hogy csak 9 % ot lassít? De ez tudom, hogy ferdítés... De mit tehetnék... A tavalyi Spectre után is kiröhögtek a kocsmában... Istenem add hogy az AMD nél is találjanak valamit...

A PH fórumon is ki fognak röhögni.... Az aláírásomból talán kivehetném a i7 7700k -t de úgyis észrevennék… (Roh@dékok úgy imádnak gúnyolódni) De mit fogok mondani a Igazgatói értekezleten ha rákérdeznek...? Tavaly költöttünk el 20 milliót szerverre intel Xeonnal...4 év kuncsorgása után. Mi lesz ha az index lehozza a hírt ők meg elolvassák? Ők csak annyit fognak érteni hogy "Az intel sz@r"... Mit fogok mondani ? Fejemhez fogják vágni, hogy de hát János maga ajánlotta a szerverkonfigurációt és most meg kiderül hogy szart vettünk? Talán ki is rúgnak... "Istenem add hogy az AMD is..." Akkor talán mondhatnám… Úgysem tudom kimagyarázni hogy nem is akkora probléma... nem értenék. Katika a is ki fog nevetni... Pedig múltkor már majdnem igent mondott a vacsorameghívásra...Talán lett volna valami... Erre jön ez a hír... Intel én bíztam bennetek... Most ezután mondjam mindenkinek hogy vegyen AMD-t? Én marha még a múlt pénteki céges buliba is inteles pólóba mentem... Katasztrófa az életem...
Az őszinteség fontos...


Freiherr
(őstag)
Blog

Nevetsz, de ez lenne a megoldás..


Apollyon
(Korrektor)

Most viccen kívül, meddig fog még az intel desktop cpu-kat gyártani?

Próbálkoznak VGA-val, van még pár más projekt is. AMD viszont már megbízhatóbb termékeket tol ki, egyéb területeken meg mindenki magának fejleszti a cpu-t (samsung, apple stb.).

Nem lepődnék meg, ha a következő csíkszélesség lenne az utolsó cpu family.


Legyes
(tag)
Blog

Szörnyű lehet az AMD marketingeseinek, hogy megint semmi dolguk egész nap...


SaGaIn
(aktív tag)

Én helyükben felvásárolnék egy csomó régi intel processzort majd gyártatnék belőle kulcstartót és ingyen osztogatnám :D


Gyuri27
(félisten)

Ők keresik az újabb sebezhetőséget az intel procikban: ;]


hokuszpk
(addikt)

mar nincsenek marketingesek, atigazoltak az Intelhez.


Krend
(kezdő)

Virusírtót én sem futtatok.

uBlock és az alap windowsos elég


s.bala31
(aktív tag)

"Es megjott az elso Ryzen tulaj."
Intel cikkek alá 90%-ban AMD tulajok írnak :) De itt ph-n ez már teljesen '"normális" dolog.


Interceptor
(addikt)

Persze mert a mezei júzer nem tárol még véletlen sem olyan adatokat a gépén amit nem szeretne megosztani másokkal. Sorry, de ez nem egy követendő hozzáállás amit képviselsz. Amúgy nem vagyok ryzen tulaj de még lehetek, főleg más okok miatt. Az is jó nagy bugyutaság ahogy felfogod a dolgokat, ha valaki becsmérelni meri az egyik oldalt az a másik oldal fanatistája lehet csak? Azt vedd amelyik jobban megéri neked omg.

[ Szerkesztve ]


Xmister
(senior tag)
Blog

Asztali gépemben 2500k van, laptopomban i7-7500U, van egy szerverem is Xeon E3-1240 V2 -vel, aminek az alaplapjához nincs "javított" BIOS még meltdown-ra sem.

Ha tehetem elkerülöm az Intelt ezentúl.

Felejtsük már el, hogy csak az látja mennyire gáz ez, akinek AMD-je van.

üzenetek