üzenetek

hozzászólások


-vitya-
(senior tag)

jó, én meg utoljára leírom, hogy sem én sem sokan mások nem látjuk a részrehajlást, főleg ebben a cikkben nem. De javaslom, nyisd fel a szemünket idézetekkel a cikkből, és ehhez kapcsolódó módosítási javaslatokkal, amivel rámutatsz, hogy hol volt részrehajló, és hogy lett volna korrekt!

Mert te most érzelmekről (a saját érzéseidről) beszélsz, az meg könnyen megcsalhat...


hokuszpk
(addikt)

csak vard ki azt a CES-t, amin bejelentik.

[ Szerkesztve ]


spyboy88
(kezdő)

Azt is meg kell venni, ami még meg sem jelent. :C


tomazin
(addikt)
Blog

elég nagy probléma lenne, hogyha kiesne az intel mint konkurencia...


SaGaIn
(aktív tag)

Hagyd úgy sem tudod meggyőzni... Ha ettől jobban érzi magát gondolja azt hogy részrehajló...

De sajnos a tények makacs dolgok...

Na b@zmeg csak megírta az index is :D

[ Szerkesztve ]


koko52
(addikt)

Az AMD pont ugyan úgy Faxra húzna az árakkal mint Intel és fejlesztés sem lenne mint Intelnél.
A legjobb egy 3. fél lenne mint a szexben. ;]


Puma K
(veterán)
Blog

Az AMD marketingből elég sz@r volt, de ez a két gépes összehasonlítás eléggé megalapozza a bizalmat, hogy ez jó lesz jó lehet.

A több éves tetszhalott időszak után a Ryzen 1000 széria a "Végre!", a Ryzen 2000 széria a "Na hajrá!" kategória volt részemről.

Remélem a Ryzen 3000 a "Na ez az!" kategória lesz. A valós magokból 10-nél alább nem adom ha váltok a mostani 4c/8t-ről.

Idén készülök megépíteni a vizet a gépbe... a táp platinum minősítésű 850W-os... teljesítményre vágyom és a többi nem érdekel.

[ Szerkesztve ]


Zotya84
(őstag)

Azért ezt a kommentet ne nagyon mutogasd asszonynak... :)) Bár ki tudja... :D


bot1978
(aktív tag)

Magyarra fordítva:

Bejelentette az Intel, hogy újabb ürügyet szolgáltat az MS-nek, hogy tovább lassítsa a régi processzorokat, hogy többen vásároljanak újat.

Az első ilyen "biztonsági rés" hány évig is nem zavart senkit? 20?
Bocs ha minden ilyen MS frissítést mellőzök és ha a háttérben valahogy felküzdik a gépemre, akkor leszedem.Ez van.
Nem kell új CPU. Minek? Életemben nem hagytam még ki ennyi generációt, de ha egyszer nem kell akkor nem kell.
Ha nem ugyanazt a grafikus teljesítményt akarnák eladni 3 éven át, akkor talán lenne már 4K VR és az ahhoz való VGA-hoz kéne.
DE nincs. Kevés az ultra, aki így is vesz új hardver, hát akkor vetessünk a hülyékkel.

Valaki komolyan elhiszi, hogy pénzért kap olyan rendszert, amiben nincs rés?


GodGamer5
(őstag)

Amíg működik az inSpectre, addig nincs gond. :)
Mostmár nincs az az Isten, hogy ha procit újítanék két éven belül az Intel legyen...

[ Szerkesztve ]


janeszgol
(veterán)

Par ev es a marketingesek majd ehezo gyerekekkel es kutyakkal reklamozzak a procikat, hatha ugy megveszik.
Aztan johet az ado 1%-a, majd zaras.
Na jo, eleg a hulyesegbol. :)


keembo
(tag)

Ezt nem ilyen okból tette, hiszen egyértelműen megindult már a tömeg az AMD fele, Thinkpad is jött ki AMD procival. Persze aki nem követi a híreket, csak azt látja, hogy lassul a gépe az talán "beszopná" így az újabb Intel procit, de nem hiszem, hogy az Intel ezekre a vásárlókra építene csak és kizárólag.


bot1978
(aktív tag)

AMD ugyanúgy érintett, de még ha maga lenne a csoda egy Ryzen egy Ivy i5-i7 után, mint ahogy azt beállítják még akkor is mire megyek vele ha pénzt költök rá? Nem kell erősebb proci se dolgozni, se játszani. Minek? Spórolni 2-3 percet?
Olyan is hányszor van, hogy az USB3-as HDD-re a kettesben másolom rá a 16GB-os filmet, mert akkor veszem észre a sávszélt, amikor már másolja és lusta vagyok újból kezdeni. Otthagyom a csába.

Az MS hiába küldözgeti ezeket. A módszer a hogyanra teljesen mellékes, kigyomlálod az MS vackait és pont.

(#95) keembo

Tömegével jönnek hozzám a melóban, hogy kéne lassan már egy új notebook... az átlag usereknél ez tökéletesen működik. De gamer srácok is simán tuningolnak idősebb "K" CPU-t úgy, hogy fenn van az MS lassítása és közülük is sokan vesznek újat úgy, hogy előtte nem nyomják ki az MS vackait. Szóval ez így megy és ami pénzt hoz, amíg megy az menni is fog.

[ Szerkesztve ]


wwenigma
(Jómunkásember)
Blog

Érintett? Miben?


carl18
(őstag)

Teljesen reális feltételezés! Egy régi 2011-es I7-2600K tunningolva 20 fps-el hoz kevesebbet mint legújabb I7-9700K az assasin alatt. De egy RTX 2080-at 1080P alatt elég szépen meghajt a régi I7 is. Máshol előjöhet nagyobb különbség is, de közel se használhatatlan. 60 fps mindenhol meg van lazán, ami az emberen nagy részének elég. [link]

Elég szépen teljesít a régi Sandy Bridge is, szerintem nincs miért szégyenkeznie! 1080P alatt jött össze a teszt egy RTX 2080-al. Nyilván magasabb felbontáson csökken a különbség.

[ Szerkesztve ]


Puma K
(veterán)
Blog

Hát... ha megnézet a framrate-et, akkor lehet látni, hogy darabos a játékélmény a 2600K-val... átlag 75FS-ről beszakad 40-re... azt megérzed játék közben, hogy valami baromira nem kerek.

Persze van az a szint aki ezt észre sem veszi... de az nem 9700K árú CPU-kat szokott nézegetni rendszerint... a 2600K sem volt olcsó darab. Egyszerűen aki anno beruházott egy jobban húzható példányra, az még mindig el lehet azzal a CPU-val, de már erősen cserés.

Én is azért várok a 4790K-val a gépben ezekre az AMD CPU-kra, mert váltanék már... újabb címeknél 80-90%-on pörög a 4790K fixált 4,4GHz-en.

[ Szerkesztve ]

üzenetek