üzenetek

hozzászólások


Cifu
(nagyúr)
Blog

Egy 12cm-es venti, ami 14cm-es helyre megy, mert kellett a hely a LED-eknek. :C

Édes istenem, nem lehetne a valahogy szűrni a híreket, az összes RGB-s hírt nem láthatóvá tenném... :DDD


Patice
(nagyúr)
Blog

RGB Blog.... :))


Micsurin
(veterán)
Blog

Csodálom, hogy az autó hangszóró gyártóknak ez nem jutott még eszében... ledet bele azt 16-os méretben mehet a 13-as membrán. :DDD :DDD


Geri Bátyó
(senior tag)
Blog

...és egy 9 cm-es venti légszállításával rendelkezik! :(


Predatorr
(junior tag)

A szar RGB-vel is szar marad. Még nem láttam RGB ventit, vagy akár csak ledeset, amely jobb hatásfokkal bírna a sötéteknél, a fény valószínűleg akadályozza a légáramlást. Nyilván napnyugtakor is azért támad fel a szél.
Reméltem a kamu cím alapján, hogy ovális a ventilátor, esetleg szögletes, de semmi lényegi innováció.


Pakmara
(aktív tag)

Nekem tetszik, szerintem tök jó. Ha lenne olyan amiben a venti helyett csak egy nagy "RGB led lap" van az milyen király lenne.

Troll Off :))


aginor
(addikt)
Blog

Virnyákolhat itt mindenki a ledek miatt, de valaki csak megveszi ezeket a csodákat, különben nem gyártanák "fejlesztenék" ilyen mennyiségben.. :C


macilaci78
(Korrektor)

Ránagyítva a képre látszik, hogy van rajta gomb a fordulatszám szabályzására is, szóval adott a kérdés, hogy kompatibilis lesz-e ez a ventilátor a megszokott itthoni IR/RF ledvezérlőmmel. ;]
A cikk szvsz messze nem tárgyilagos. Épp csak le nem hülyézi azokat, akiknek tetszik, vagy netán megveszik.


GoldhandRent
(senior tag)
Blog

Divattá vált a szerkesztők körében sarazni az RGB-t.. Minden ami RGB, az csak szar lehet :U


zolee5016
(őstag)
Blog

elég érdekes kinézet az biztos,,,,


Acélfarkas
(aktív tag)

A legtöbb dolog, ami RGB-s, a szar kategóriába tartozik. Ez kb az ilyen termékek 80%-ra igaz.

És 5% az, aminél az RGB nem megy a használhatóság rovására.

[ Szerkesztve ]


Noukoum
(senior tag)

Rgb mindenek felett!:))


twollah1976
(őstag)
Blog

Erdekes alakja van a ventilator haznak.


GuineaPigMan
(junior tag)

"Zseniális" :DD


TaylorPro
(őstag)

Most már végre a ventilátorhoz is van távirányító! Beszabehu! ;]


Nwis86
(aktív tag)

El kéne mennem jósnak! Láttam hogy van új RGB ventis hír, még rá se kattintottam de már láttam magam előtt a komment részleget, aztán megnéztem és semmit se tévedtem, szokásos fikázás... Érdekes hogy csak is itt PH-n megy ez, sehol máshol nem látom! Sőt kimondottan játék oldalakon, vagy akármelyik facebookos pc csoportba ha feljön a téma a nagy többségnek bejön, ezért is van már mindenen, szerencsére. Én pl nem veszek olyan hardvert amin nincs RGB... Amúgy nem értem mi a gond, akinek nem tetszik vesz olyat amin nincs, vagy simán nem kapcsolja be... Amúgy nem is olyan új dolog ez, vagyis a világítós cuccok, csak anno 1 színűek voltak, 18 éve is vetem a házba kék ledes ventiket, de tetszett a zöld is, de akkor nem volt rgb, el kelet dönteni mire adok ki pénzt... most meg itt a fasza rgb, 1x kell csak megvenni és megvan az összes szín... szerintem rohadt jó dolog ez! :)

[ Szerkesztve ]


abdulka1
(aktív tag)

Végre.
Hiányzott, mint egy falat kenyér. :W


hemaka
(nagyúr)

Akinek a csicsa kell, ott az rgb szalag, az miert nem jo? Minek hozza feleslegesen egy zajlelto is melle?😂


nexplo
(aktív tag)

Semmi értelmét nem látom. Egyedül a távkapcsoló tetszik de annak sincs sok gyakorlati haszna... :(


b.
(nagyúr)
Blog

komolyan érdekelne mi az a 8 termék 10 ből amiben a termék használhatóságának a rovására megy az RGB. főleg a kikapcsolható / szabályozható RGB..

Az meg elég gáz , hogy a cikkíró már eldöntötte hogy ezt csak savazni lehet mert RGB-s és ennek a csapásnak a mentén írtra meg a cikket...

[ Szerkesztve ]


nexplo
(aktív tag)

Sajnos trendi bántani az RGB-t. Legalábbis itt PH-n ezt látom. Mondom ezt úgy hogy nekem is van RGB a gépben bár általában ki van kapcsolva. Nagy néha este max kék fénnyel megy. Ameddig kikapcsolható addig nem kéne hogy bárkit is zavarjon. Természetes hogy most mindenbe megpróbálják beletenni. Ezt én is butaságnak tartom hogy mindenbe , de ez van. Viszont van aki ezt nem bírja magában tartani :)


-RARA-
(senior tag)
Blog

in a galaxy far far away


GoldhandRent
(senior tag)
Blog

+++++1

A távkapcsolós szabályozás egyébként egy rettenet jó ötlet, tud valaki terméket, amiben él ez az opció?


nexplo
(aktív tag)

jaj :DDD de ki tudja ezen sem csodálkoznék lassan :DDD :D :DD


Cifu
(nagyúr)
Blog

Ennek némi köze lehet ahhoz, hogy cirka a hírek fele az RGB-s cuccokról szól...


nexplo
(aktív tag)

Mivel mindenben benne van és a nagy tömeg is 2szomjazik" rá ezért persze hogy a hírekben van. Ez olyan mint a Győzike show. Nem is tudom mióta ment, de mindenki állította hogy nem nézni. Csak épp akárkit megnéztek névtelenül, akkor bevallotta hogy néha ránéz.. Kicsit ezt az álszentséget érzem az RGB-nél is. :)
Ez a trend manapság , ennyi :K


Cifu
(nagyúr)
Blog

Lásd #1...


-RARA-
(senior tag)
Blog

Nyugi, ezt csak én csináltam, szóval ez még nem hivatalos :DDD :DDD


nexplo
(aktív tag)

Egy ilyen hiper-szuper csilivili venti ami RGB-s is és mégis itt vagy a totyikban... Tudom ám hogy függő vagy. RGB függő :D Ez rajongás hidd el, csak még nem tudatosult benned. Megfogott, csak idő kell mire beismered magadnak is :DDD
;)


nexplo
(aktív tag)

Add még az ötleteket és a SW rajongók is kiábrándulnak a filmből :DD


Cifu
(nagyúr)
Blog

Igen, az anonim RGB függők csoportterápiáját én hoztam létre. :D


nexplo
(aktív tag)

Lebuktál :DDD Hol lehet csatlakozni? :U
Na most kapaszkodj meg. Nekem a gépben nem kell az RGB, bár jópofa de felesleges számomra. Viszont pl a TV-m (Philips) ambilight funkcióval bír és hozzá a nappaliban szintén HUE philips ambilight izzóim vannak amik együtt teremtik meg az atmoszférát film vagy tvnézés közben. Na azt pl sosem cserélném le olyan brutál szép.
mondhatni hogy az egy "komolyabb" RGB ficsőr. Keress rá csodaszép. igazából ez tart csak a Philips tv mellett engem már jó ideje :)


Cifu
(nagyúr)
Blog

Az Ambilight egy értelmezhető dolog számomra is. De normális körülmények között az ember a kijelzőt nézi, tehát ott a háttér világításnak valódi értelme van. A PC-kbe épített RGB egy másik kategória, összerakod, megnézed, hogy milyen szép, ha a haverok meglátogatnak vigyorogva menőzöl vele... és ennyi. Használat közben pontosan nulla értelme van.

Amúgy félrevezettelek, mert amikor utoljára ilyesmit raktam a saját gépembe, akkor még nem a LED-ekről, hanem a CCFL fénycsövekről szólt a dolog. Összeraktam, szép volt, jó volt, haveroknak megmutattam... majd rájöttem, hogy az égegyadta semmi értelme, mert két hét múlva már rá se néztem, és folyton ki volt kapcsolva....


nexplo
(aktív tag)

Direkt nem akartam belemenni az ambilight-ba mert sokat lehet rajta beszélgetni. Valóban van haszna és jópofa is. Ami az RGB-ről alig mondható el. Talán egy funkciót emelnék ki ami lehet praktikus is. Ha pl a hőmérséklethez igazítjuk a színeket. Ezáltal működés közben pusztán a színvilágból tudod hogy pl hány fokos a gép. Én ezt az egyet találtam hasznosnak. Hozzáteszem ezt sem használom tekintve hogy full vizes a masina. :)

üzenetek