Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


ALBY
(senior tag)

Kovács Istvánt, Pistikét várják szülei a vacsorával a hangosbemondónál!
:DDD


ViZion
(PH! félisten)
Blog

Ez ilyen konyhai zenemutatvány, arra jó lehet, szobába nem tenném, inkább a genius fadobozos 2.0, az szépen szól, igaz kell vmi, ami "táplálja" zenével, de PC/teló mellett ez nem para.


Korbel78
(fanatikus tag)

A negatívumok mellett egy plusz pozítívumot is észrevettem: The Clash cd-t :D


Balika911
(PH! nagyúr)

Oda tényleg teljesen jó lehet.

Viszont, hiába jóval drágább, nálam ha lesz konyhai hangfal, akkor az jó eséllyel valamelyik Heos lesz. Múltkor mutattak egy Heos 1-et, és a teljesen jó hang mellett nagyon tetszett, hogy milyen könnyen használható, ha van mellette egy hálózatra kötött Denon erősítő, amelyik támogatja.

[ Szerkesztve ]


elefant
(HÁZIGAZDA)

ráadásul a 25. szülinapi limitált kiadványos pakkból van :D


elefant
(HÁZIGAZDA)

de viszont nem víz- és gőzálló. Meg azért konyhai eszköznek kicsit drága....


balaaazs
(senior tag)

Ez mivel tud többet mondjuk egy soundbarnál? Nem túl mélyreható a tudásom, de ha válaszhatok, akkor inkább azt veszek, jobban is szól, és a TV-t is rádobom.

OK, CD-t, az mondjuk nem visz, de annak maximum akkor lenne manapság értelme, ha MP3-tól jobb minőségben akarunk hallgatni valamit, de ez ott elvész, hogy gaggyer a hangzása..


Duracellm...
(PH! kedvence)
Blog

Értelme van, ez egy működő koncepció, hogy nagy sík felületre helyezzük a sugárzót, így nem gömb, csak félgömb szerűen terjed a mély tartomány energiája. Cserébe nagyon érzékeny arra hogy ne legyen él/sarok a közelben, mert az mindenféle anomáliát szül a boost-olt tartományban.

Épp ezért ez lakószobában/konyhában erős odafigyelést igényel az elhelyezésre, ahhoz hogy a készülék képességeit csillogtatni tudja.


Balika911
(PH! nagyúr)

Víz- és gőzálló? Otthoni konyháról van szó, nem egy napköziéről. :D
De komolyan, azért sok konyhában csak van olyan falrész, ahová ettől függetlenül is biztonságban ki lehet tenni egy ilyet.

[ Szerkesztve ]


KillHates
(PH! nagyúr)
Blog

Oké! Tehát akkor nem jó, de legalább drága... Nem értem a mai készülékgyártókat; valamikor teljesen egyedi és innovatív ötletet szabotálnak és nem valósulnak meg, gazdasági okokra hivatkozva, és közben meg ilyesmi sorozatgyártásba kerül! :W Ha lenne beépített akkumulátora, akkor (talán) csillanna valami fény az alagút végén, de így tényleg zsákutca. Talán azok fogják megvásárolni, akik dec 24-én, délben már nem találnak mást az MM polcain :D ;]

Köszönöm a cikket! :R


Korbel78
(fanatikus tag)

:R :R :R


ViZion
(PH! félisten)
Blog

érdekes lehet az a konyha, ahol áll a gőz, meg minden falra fröccsenhet víz... Egy modern elszívóval, normális mosogatóval, csappal nem történhet ilyesmi. Nálunk az egyik hangfal (ex PC speaker 2.0 van beállítva) a mosogató előtt van, 1 m-re a főzőlaptól. Kutya baja. Csak ronda és nem túl jó minőségű (ezért is cseréltem a PC-n), de ez gyárilag is ilyen volt.


elefant
(HÁZIGAZDA)

:( hát akkor én vagyok béna biztos, nálam azért megy a fröcskölés, száll a gőz, stb.


Korbel78
(fanatikus tag)

Szerintem szó sincs bénaságról. Csak elavult a főzési tudományunk. Amikor nálunk is megy a sütés-főzés zsírban vagy olajban elkerülhetettlen a fröcskölés. Úgy nézz ki valahol túlléptek már ezeken a dolgokon és tökéletesre fejlesztették ki a technikájukat vagy mással és máshol végeztetik az ilyen jellegű főzéstudományt. :D


balaaazs
(senior tag)

Amikor rendelek, akkor sosem fröccsen semmi sehova és még a gőz sem száll!

Igaz, ehhez zene sem kell


Korbel78
(fanatikus tag)

Reformkonyha? :DDD


Balika911
(PH! nagyúr)

Nyilván nem a tűzhely mellé vagy a konyhapult közepére tenné az ember a hangdobozt. Ahhoz meg nem gondolom, hogy tudomány kéne, hogy ne kelljen egy ebéd elkészítése után minden falról a pacát vakarni.

[ Szerkesztve ]


balaaazs
(senior tag)

Az :D

és szigorúan paleo! az ősember sem használt elszívót..


ViZion
(PH! félisten)
Blog

Ha nem jó az olaj, vagy fagyott, vizes a hús, akkor fröcsköl. Erre kifejlesztettek egy fantasztikus dolgot:
a fedőt. Keresd meg, ott kell lennie, max. az asszony elrakta. :D
De a tűzhely fölé amúgy sem tesszük, szvsz. nem akarnál csatorna váltáshoz a forró leves felett nyúlkálni. gőzzel nekünk is volt bajunk, bevallom ilyen hétköznapi, 12k Ft-os elszívónk volt. Majd konyhafelújítás és vettünk egy "igazi" elszívót, árban több (úgy kb. a triplája...), de gőz az tényleg csak a tűzhely felett van.


Korbel78
(fanatikus tag)

Az általad említett "otthoni konyhák" mérete is változó. A pár m2-es panelkonyhák (mondjuk egy 46 m2-es panellakásnál kb. 4,5 m2) olyan nagy lehetőséget nem biztosítanak a "bizonságos" elhelyezésre és ha kinyitod a sütőt akkor a kiáramló gőzt még egy extraszuperhiper elszívó sem fogja teljesen beszippantani. Jut ott mindenhova...

[ Szerkesztve ]


Balika911
(PH! nagyúr)

Sokkal jobban tetszik, amikor ilyen irányból közelítjük meg. Én is ezért írtam korábban, hogy "sok konyhában csak van olyan falrész"... nyilván, sok konyhában meg nincs. :)

[ Szerkesztve ]


Korbel78
(fanatikus tag)

"Ha nem jó az olaj, vagy fagyott, vizes a hús, akkor fröcsköl. Erre kifejlesztettek egy fantasztikus dolgot:
a fedőt."
Fedőn keresztül hogyan rakod bele a serpenyőbe a húst? :Y Itt valami turpisság lesz :DDD
Viszont amikor eltávolítod a fedőt és belerakod a húst vagy (szuper, hiper marketekben vagy más boltokban kapható ) "húsféleségeket" akkor bizony pár másodperc erejéig fenáll a veszélye a fröcskölésnek.


balaaazs
(senior tag)

Gyorsnak kell lenni ;)


fornettisuti
(PH! addikt)

Tetszik, de nem használnám.


Korbel78
(fanatikus tag)

Öreg vagyok én már ahhoz... :B


syn7h37ic
(PH! nagyúr)
Blog

Ja. A Gibson megvette a Philips-et.
Csakhogy a Gibson a csőd legszélén egyensúlyoz.
Ez a cucc egy gagyi túlárazott vacak, méltó a Philips "hírnevéhez"

[ Szerkesztve ]


KockasP
(újonc)

Ez biztos, hogy nem egy 10 évvel ezelőtti cikk/teszt?


Enigma1945
(senior tag)

Egész korrekt cucc! :Y


balaaazs
(senior tag)

+1 :D


vince
(őstag)

Ezen a kütyün egy fia LCD kijelző sincs, LED annál inkább.


PDA_FAN
(lelkes újonc)

A cikk címe alapján egy mikrosütőre tippeltem. Miért nem lehet odaírni, hogy mikrohifiről van sz?


SunMount3r
(PH! kedvence)
Blog

de az érthetetlen, hogy az LCD kijelző miért nem képes feltüntetni a fájlok, könyvtárak vagy akár a rádióállomások nevét. -> A Bt-s mobil hangszórók esetén is általános probléma, hogy hiába kerül akár 40K-be is, vagy komplett hiányzik róla az LCD, vagy gyak. hasznavehetetlen pl. könyvtár navigálásra.

Már szajkózom egy ideje, hogy nem is Bt zeneátjátszás kellene rájuk (minek meríteni közben a telót is), hanem egy Bt-n csatlakozó okostelós app, amivel ezt is meg lehetne oldani.

A nagy felbontású formátum támogatás hiánya meg azért valljuk be, itt nem egy nagy dolog, ezeken az eszközökön bőven elég az mp3.


Fall-N
(őstag)

Nem tudom miért nem tudnak beletenni egy alap érintős kijelzőt. Gondolom nem lenne drága, úgyis futó szalagon gyártják a telefonokba. Akkor lehetne normális könyvtár kezelés és akár az ID3-at is kiírná, nem csak vakon keresne az ember. Egy alap ARM SoC is jó lenne hozzá + valami normális DAC. Innen már csak egy lépés a WiFi és az Android vagy valami zárt OS. Nem hiszem, hogy olyan bonyolult lenne megoldani. Gyakorlatilag beletennének egy OEM (kínai) tablet belsejét és kész a munka. Akkor nem 10-15 éves színvonalú
ósdi vacak lenne a dolog.


csicso82
(PH! kedvence)

Meg is érdemli az ilyet aki nem bír megszabadulni az: audio magnókazettáktól, VHS kazettáktól, CD, DVD, lemezekről (BD-m sosem volt és már nem is lesz)
Kell egy 4 lemezes NAS valahol a lakásban amiről belső hálón és akár interneten keresztül is el lehet érni bármilyen eszközről bármit legyen az PC, tablet, telefon, media lejátszó stb.


R̲e̲m̲
(senior tag)

egy ilyen kompakt kütyün miért hallgatna bárki is lossless tartalmat? talán már a 256k-s mp3 is túlás...
Fall-N!
nem arról van szó, hogy nem megoldható, de nagyon megnyomná az árát, és nem is egy "okoskütyü" volt a cél.

[ Szerkesztve ]

üzenetek