üzenetek

hozzászólások


ALBY
(senior tag)

Kovács Istvánt, Pistikét várják szülei a vacsorával a hangosbemondónál!
:DDD


ViZion
(PH! félisten)
Blog

Ez ilyen konyhai zenemutatvány, arra jó lehet, szobába nem tenném, inkább a genius fadobozos 2.0, az szépen szól, igaz kell vmi, ami "táplálja" zenével, de PC/teló mellett ez nem para.


Korbel78
(tag)

A negatívumok mellett egy plusz pozítívumot is észrevettem: The Clash cd-t :D


Balika911
(PH! nagyúr)

Oda tényleg teljesen jó lehet.

Viszont, hiába jóval drágább, nálam ha lesz konyhai hangfal, akkor az jó eséllyel valamelyik Heos lesz. Múltkor mutattak egy Heos 1-et, és a teljesen jó hang mellett nagyon tetszett, hogy milyen könnyen használható, ha van mellette egy hálózatra kötött Denon erősítő, amelyik támogatja.

[ Szerkesztve ]


elefant
(HÁZIGAZDA)

ráadásul a 25. szülinapi limitált kiadványos pakkból van :D


elefant
(HÁZIGAZDA)

de viszont nem víz- és gőzálló. Meg azért konyhai eszköznek kicsit drága....


balaaazs
(fanatikus tag)

Ez mivel tud többet mondjuk egy soundbarnál? Nem túl mélyreható a tudásom, de ha válaszhatok, akkor inkább azt veszek, jobban is szól, és a TV-t is rádobom.

OK, CD-t, az mondjuk nem visz, de annak maximum akkor lenne manapság értelme, ha MP3-tól jobb minőségben akarunk hallgatni valamit, de ez ott elvész, hogy gaggyer a hangzása..


Duracellm...
(PH! kedvence)
Blog

Értelme van, ez egy működő koncepció, hogy nagy sík felületre helyezzük a sugárzót, így nem gömb, csak félgömb szerűen terjed a mély tartomány energiája. Cserébe nagyon érzékeny arra hogy ne legyen él/sarok a közelben, mert az mindenféle anomáliát szül a boost-olt tartományban.

Épp ezért ez lakószobában/konyhában erős odafigyelést igényel az elhelyezésre, ahhoz hogy a készülék képességeit csillogtatni tudja.


Balika911
(PH! nagyúr)

Víz- és gőzálló? Otthoni konyháról van szó, nem egy napköziéről. :D
De komolyan, azért sok konyhában csak van olyan falrész, ahová ettől függetlenül is biztonságban ki lehet tenni egy ilyet.

[ Szerkesztve ]


KillHates
(PH! nagyúr)
Blog

Oké! Tehát akkor nem jó, de legalább drága... Nem értem a mai készülékgyártókat; valamikor teljesen egyedi és innovatív ötletet szabotálnak és nem valósulnak meg, gazdasági okokra hivatkozva, és közben meg ilyesmi sorozatgyártásba kerül! :W Ha lenne beépített akkumulátora, akkor (talán) csillanna valami fény az alagút végén, de így tényleg zsákutca. Talán azok fogják megvásárolni, akik dec 24-én, délben már nem találnak mást az MM polcain :D ;]

Köszönöm a cikket! :R


Korbel78
(tag)

:R :R :R


ViZion
(PH! félisten)
Blog

érdekes lehet az a konyha, ahol áll a gőz, meg minden falra fröccsenhet víz... Egy modern elszívóval, normális mosogatóval, csappal nem történhet ilyesmi. Nálunk az egyik hangfal (ex PC speaker 2.0 van beállítva) a mosogató előtt van, 1 m-re a főzőlaptól. Kutya baja. Csak ronda és nem túl jó minőségű (ezért is cseréltem a PC-n), de ez gyárilag is ilyen volt.


elefant
(HÁZIGAZDA)

:( hát akkor én vagyok béna biztos, nálam azért megy a fröcskölés, száll a gőz, stb.


Korbel78
(tag)

Szerintem szó sincs bénaságról. Csak elavult a főzési tudományunk. Amikor nálunk is megy a sütés-főzés zsírban vagy olajban elkerülhetettlen a fröcskölés. Úgy nézz ki valahol túlléptek már ezeken a dolgokon és tökéletesre fejlesztették ki a technikájukat vagy mással és máshol végeztetik az ilyen jellegű főzéstudományt. :D


balaaazs
(fanatikus tag)

Amikor rendelek, akkor sosem fröccsen semmi sehova és még a gőz sem száll!

Igaz, ehhez zene sem kell


Korbel78
(tag)

Reformkonyha? :DDD


Balika911
(PH! nagyúr)

Nyilván nem a tűzhely mellé vagy a konyhapult közepére tenné az ember a hangdobozt. Ahhoz meg nem gondolom, hogy tudomány kéne, hogy ne kelljen egy ebéd elkészítése után minden falról a pacát vakarni.

[ Szerkesztve ]


balaaazs
(fanatikus tag)

Az :D

és szigorúan paleo! az ősember sem használt elszívót..


ViZion
(PH! félisten)
Blog

Ha nem jó az olaj, vagy fagyott, vizes a hús, akkor fröcsköl. Erre kifejlesztettek egy fantasztikus dolgot:
a fedőt. Keresd meg, ott kell lennie, max. az asszony elrakta. :D
De a tűzhely fölé amúgy sem tesszük, szvsz. nem akarnál csatorna váltáshoz a forró leves felett nyúlkálni. gőzzel nekünk is volt bajunk, bevallom ilyen hétköznapi, 12k Ft-os elszívónk volt. Majd konyhafelújítás és vettünk egy "igazi" elszívót, árban több (úgy kb. a triplája...), de gőz az tényleg csak a tűzhely felett van.


Korbel78
(tag)

Az általad említett "otthoni konyhák" mérete is változó. A pár m2-es panelkonyhák (mondjuk egy 46 m2-es panellakásnál kb. 4,5 m2) olyan nagy lehetőséget nem biztosítanak a "bizonságos" elhelyezésre és ha kinyitod a sütőt akkor a kiáramló gőzt még egy extraszuperhiper elszívó sem fogja teljesen beszippantani. Jut ott mindenhova...

[ Szerkesztve ]


Balika911
(PH! nagyúr)

Sokkal jobban tetszik, amikor ilyen irányból közelítjük meg. Én is ezért írtam korábban, hogy "sok konyhában csak van olyan falrész"... nyilván, sok konyhában meg nincs. :)

[ Szerkesztve ]


Korbel78
(tag)

"Ha nem jó az olaj, vagy fagyott, vizes a hús, akkor fröcsköl. Erre kifejlesztettek egy fantasztikus dolgot:
a fedőt."
Fedőn keresztül hogyan rakod bele a serpenyőbe a húst? :Y Itt valami turpisság lesz :DDD
Viszont amikor eltávolítod a fedőt és belerakod a húst vagy (szuper, hiper marketekben vagy más boltokban kapható ) "húsféleségeket" akkor bizony pár másodperc erejéig fenáll a veszélye a fröcskölésnek.


balaaazs
(fanatikus tag)

Gyorsnak kell lenni ;)


fornettisuti
(PH! addikt)

Tetszik, de nem használnám.


Korbel78
(tag)

Öreg vagyok én már ahhoz... :B


syn7h37ic
(PH! kedvence)
Blog

Ja. A Gibson megvette a Philips-et.
Csakhogy a Gibson a csőd legszélén egyensúlyoz.
Ez a cucc egy gagyi túlárazott vacak, méltó a Philips "hírnevéhez"

[ Szerkesztve ]


KockasP
(újonc)

Ez biztos, hogy nem egy 10 évvel ezelőtti cikk/teszt?


Enigma1945
(senior tag)

Egész korrekt cucc! :Y


balaaazs
(fanatikus tag)

+1 :D


vince
(őstag)

Ezen a kütyün egy fia LCD kijelző sincs, LED annál inkább.


PDA_FAN
(újonc)

A cikk címe alapján egy mikrosütőre tippeltem. Miért nem lehet odaírni, hogy mikrohifiről van sz?


SunMount3r
(PH! kedvence)
Blog

de az érthetetlen, hogy az LCD kijelző miért nem képes feltüntetni a fájlok, könyvtárak vagy akár a rádióállomások nevét. -> A Bt-s mobil hangszórók esetén is általános probléma, hogy hiába kerül akár 40K-be is, vagy komplett hiányzik róla az LCD, vagy gyak. hasznavehetetlen pl. könyvtár navigálásra.

Már szajkózom egy ideje, hogy nem is Bt zeneátjátszás kellene rájuk (minek meríteni közben a telót is), hanem egy Bt-n csatlakozó okostelós app, amivel ezt is meg lehetne oldani.

A nagy felbontású formátum támogatás hiánya meg azért valljuk be, itt nem egy nagy dolog, ezeken az eszközökön bőven elég az mp3.

üzenetek