üzenetek

hozzászólások


Tsebacsi
(veterán)

Lenézem??? Én? Hol írtam ilyet???

Továbbra sem ajánlás, a istenit már. Elolvastad Te amiket korábban írtam vagy csak trollkodsz itt?

Figyelj látom fogalmad nincs én itt miért is keltem ki, kik ellen beszélek, de hagyjuk is, mert kedvem nincs magyarázkodni, mikor látszólag direkt nem akarod felfogni.

Minek írja be, hogy talál jobb árat, mikor ez a cikk nem a jobb árról szól, hanem x cég akciójának bemutatásáról??

Az, hogy a cucc már szar, azt szerintem be lehet írni, de még mindig nem ajánlós cikk, azaz nem arról szól, hogy ezt vedd meg mert ez a tuti. Hanem most épp ez van náluk akcióban.

A Hétvégi HW "ajánló" jelenleg nekem olyan, hogy esetleg ötletet ad egy új cucc beszerzésére, többre valóban nem feltétlen alkalmas, de mivel a lapcsalád fennmaradásához szükséges, le kéne nyelni a keserű pirulát. Ha komolyan ez a cikk váltja ki a legnagyobb népharagot, akkor azt is értem miért az van politikailag jelenleg hatalmon, aki...

[ Szerkesztve ]


Shad0w
(senior tag)
Blog

Válasz a #61-re is:
Még egy gondolat: érti mindenki, hogy azért olyan amilyen ez a cikk mert fizetett hirdetés. De attól mert tudod valamiről hogy miért szar még szar marad, az nem változik.

[ Szerkesztve ]


Shad0w
(senior tag)
Blog

Szerintem amikor leostobázod azt aki megfogadja a PH! ajánlását azzal lenézed a PH!-t, hiszen ezek alapján ostobaságokat ír.


Tsebacsi
(veterán)

Továbbra sem érted, hogy ez nem ajánló, hanem bemutató. Az ostoba az, aki egy reklám hatására rohan megvenni a terméket, ahelyett, hogy utánanézne, hogy esetleg másutt olcsóbban megvehető. A PH! ettől miért lenne ostoba? :W

[ Szerkesztve ]


Shad0w
(senior tag)
Blog

Igen! Fogalmam sincs miért keltél ki ennyire és hiába olvasom a hsz-eidet nem lelem a választ. Szóval ha nekifutnál mégegyszer annak én nagyon örülnék. Ezt komolyan gondolom, semmi szarkazmus. :)

Teljesen belefér egy akciós cikk alá olyan hsz, hogy hol máshol milyen akciók vannak. Erősen témába vág.

Természetesen nyilvánvaló, hogy kiskereskedők támogatásával készülnek ezek a cikkek. Ezt már csak belegondolom, de valószínű, hogy az eggyütműködésük nem merül ki ennyiben, simán el tudom képzelni, hogy cserébe 0. napon (vagy korábban) kap a PH! valamit tesztre tök ingyen, stb.
Egyébként ja, nálam is csak gondolatindítónak szolgál ez a cikk és amikor látok valami érdekeset akkor mindig benézek a fórumba mert vagy mondanak jobb akciót vagy valakinek már van tapasztalata ugyanarról a termékről vagy stb. :)


Shad0w
(senior tag)
Blog

Ez ajánló mindenki szerint. Elmúlt heti címek, mindegyikben így vagy úgy de ott van, hogy ez ajánlat, ezt a PH! ajánlja:
Augusztusi ajánlatok
Akciós árak a strandra
Ajánlatok az év második félidejére

A bemutatók hét közben jönnek és kapnak is több oldalas leírást/tesztet.

[ Szerkesztve ]


Tsebacsi
(veterán)

Bocsánat, de nem kívánok több bitet pazarolni erre a témára, mert felesleges. Azok ellen keltem ki, akik minden cikk alatt nyafognak, hogy ez olcsóbban van itt, az egész cikksorozat szar, minek van, különben is a pisti a múlt héten jobb laptopot vett feketén a sarki fűszerestől 5 év garival. Nem erről szól! És amikor néha megpróbáljuk erről őket felvilágosítani, lesz az, amit feljebb végigolvashatunk. Felesleges szócséplés kb. :(((


Shad0w
(senior tag)
Blog

Talán kezdem érteni. Valóban provokáló hangnemet ütöttek meg az elején.

Amit beírtak sztm az teljesen rendben van. Ahogy beírták az már vitatható. Nagyon nem jött át, hogy téged ez zavar. Én még most is azt látom azokban a hsz-eidben, hogy fizetett hirdetés és ne firtassuk az árakat. Pedig a cikk ugyanannyira szól az árakról is mint a termékekről, szal kibeszélni az árakat teljesen helyénvaló.

De peace, nem akartam én összeveszni, csak nem értettelek. Legközelebb egyértelműbb leszel, biztos vagyok benne. :)

[ Szerkesztve ]


Chaser
(titán)
Blog

ha valami nem úgy lenne beállítva, h akcióóóóó, meg egyértelműen közölnék, h azért ajánlják az adott termékett mert fizetnek érte, az más történet

zárható
(:


Depression
(veterán)
Blog

Basszus, akkor most nem a tv2-nél dolgozó Bud Spencer ajánlja az arielt? :F :DDD


twollah1976
(őstag)
Blog

Nem lenne egyszerubb ezeknel az ajanloknal letiltani a hozzaszolas lehetoseget es akkor nem kene minden heten azt olvasnom, hogy ez szar, az szar, amaz szar.

Mondjuk a hozzaszolasokat se kotelezo elolvasnom…

Az meg a masik fele a dolognak, hogy a lapot fikazok, anyazok konnyen azt veszik eszre, ki / le lesznek tiltva.
Utana meg puffoghatnak, hogy szolas szabadsag, demokracia, stb.
A lapcsaladon ilyen nincs, hogy szolas szabadsag, demokracia, itt kokemeny uzlet van es az uzletrontok szepen ki lesznek tessekelve a boltbol.

[ Szerkesztve ]


rovtiv3
(tag)

Ez igen. Szerintem pedig az egész kommentszekciót kéne betiltani, mert ott is előfordul, hogy néhány renitens vitába keveredik a szerkesztőkkel. Továbbmegyek, az efféle "üzletrontókat" kemény pénzbírsággal kellene szankcionálni az oldal rentabilitásának érdekében, a visszaesőket vesszőzéssel, a notóriusokat letöltendő szabadságvesztéssel sújtani. Hadd tanulja a poroszos rendet a mocskos mezőgazdász!

[ Szerkesztve ]


.Z.
(tag)

Vagy kikapcsolni az egész oldalt, így pénzbe sem kerül az üzemeltetése és beszólni sem tud majd senki :DDD


MeszesKPT
(aktív tag)

Látom sokan napszúrást kaptak a hétvégén és már nem képesek értelmezni a partnereink szót.


b.
(nagyúr)
Blog

Az ajánlóban sokszor színes és tájékoztató jellegű dolgok vannak. Laptopokhoz nem értek, de az ilyen egereket, érdekes kiegészítőket szeretem benne. Évtizedes hagyomány a szombat délelőtti ajánló, aki nem újonc, az tudja miről van szó. Sokszor látok benne dolgokat,amire rákeresek , elolvasgattam a véleményeket, majd megrendeltem onnan ahonnan szoktam. Minek ezen spilázni? aki ide jár az oldalra az tudja hogy támogatásról van szó, így kell elolvasni és kész.Nem teszt.


Misi_D
(tag)

Nagyjából így vagyok én is. De megértem mind a két oldalt, mert lássuk be: "támogatott tartalom", ennek igen gyenge jelzésével. A partnereink szó, hát hogy is mondjam, az nem egészen ezt jelenti. :)
Tényleg csak azt nem értem, h ha a régi userek nagyrészt úgyis tudják, miről van szó, az újak pedig pár héten belül ki vannak/lesznek tanítva a kommentek alapján, akkor mégis miért kell ez a nagy titkolózás: tényleg fájna bárkinek kitenni az x-et...? Csak és kizárólag támadási felületet jelent így azoknak, akiknek nem tetszik ez a módszertan. Van értelme?
Nyilván csak hipotetikus kérdés volt, mert biztos valamelyik "partner" kikötése - de ott sem értem: ha mindenki tudja, h mi ez, s ezt számukra is el lehet érthetően mondani, akkor miért kell támadási felületet biztosítani? Ez kinek jó? Előbb-utóbb a partnerek fikázása is el fog jönni ezen a vonaton haladva, azaz visszanyal a fagyi.

Azért itt felvetném pl. az Indexen futó támogatott tartalom cikkeket is. Messziről jelezve vannak, kb. senkinek nem fáj, mindenki érti miről szól, és általában még érdekesek is azok a cikkek. Hát akkor? Tényleg okos döntés lehagyni itt az x-et? Ezzel a fenti kommentáradat le is lenne tudva, és mindenki lenyugodna a ..csába. :)

[ Szerkesztve ]


Chaser
(titán)
Blog

pontosan erről van szó, de aki nem akarja megérteni az nem fogja


Noukoum
(senior tag)

Én is csak ennyit várnék hogy legyen jelezve hogy szponzorált a tartalom.


dagonya
(tag)

gondolom ez a deal. nyilván jobban néz ki a reklám ha egy szakmailag hiteles lap (valaha ilyen volt a ph! is) hiteles szerzője (valaha ilyen személyek publikáltak a ph!-n) saját cikkének tűnik a publikáció, mintha odadobnának egy másik pacát is az alza mellé.


Tsebacsi
(veterán)

Ha szakmailag nem hiteles az oldal, azaz neked már nem ad semmit, akkor mégis mi a ***** ***** ****** keresel még itt? :U

[ Szerkesztve ]


dagonya
(tag)

megírom a véleményem


BiP
(veterán)

Én is kinéztem magamnak. Az ezer éves videokártyákról örökölt öntapadós memóriahűtés nem nagyon vált be, egyéb barkács megoldásra nincs lehetőségem, ez meg bőven a megfizethető kategória. Zárt házban meg pont nem érdekes,milyen színű.


BiP
(veterán)

Létezik belőle piros, kék, zöld, arany, lila, de hagyományos szürke (nikkel) és fekete is. [EK] [Merlin] [ipon]
De PCX-nél csak ezek az "szokatlan" színek elérhetők. [PCX]

[ Szerkesztve ]


Predatorr
(junior tag)

A fölös háborúskodáshoz: a marketing egy termék bevezetését jelenti a piacra. Amit "reklám"-ként ma kapunk, az a féknyúzás netovábbja kamu megnevezésekkel (lásd USB3.2 gen 1 és társai) és egyéb hazugságokkal, beleértve a "mi mire jó" típusú megtévesztéseket és a "most pont éppen ezért megy fel az ára, aminek éppen szezonja van). Ha valóban a termékeket jellemeznék, nem lehetne eladni ennyi szemetet a húsárak duplájába kerülő zöldségektől az eleve gyári hibás autókig.


eszterencs
(HÁZIGAZDA)
Blog

A Hazai Pálya rovat 2004 óta majdnem minden szombaton megjelenő termékajánló. Nem x-es cikk, mert mi írjuk, tehát nem kész tartalmat teszünk ki pénzért, de annyiban szponzorált, hogy a cikk elején, logóval szereplő hirdető partnerek termékeiből, akcióiból válogatunk hétről hétre, ezért nem a teljes piacot lefedő merítés, hanem egy önkényes válogatás egy-két termékkörből, néhány boltból. Az oldalletöltések számát elnézve a cikk -- szponzorált volta ellenére -- töretlenül népszerű, sokan szeretnek belőle ötleteket meríteni a jelek szerint, és a cél is főleg ez, hogy újdonságokat, érdekességeket, akciókat mutassunk.

Le lehet írni a véleményeket, hiszen ezért van a fórum többek között, de a személyeskedést és a másik olvasó véleményének minősítgetését a továbbiakban kérjük mellőzni, illetve törölni fogjuk.

üzenetek