Viszlát tél, helló akciók!

Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba. – írta: Wombath, 6 hónapja

Autós kütyük és egy PC

Autóba passzoló kiegészítőket ajánl a hétre a Mobil Digital: itt van például a 35 000 forintos Navitel R1000 menetrögzítő kamera, amely meglepő dizájnnal bír. 60 fokban körbeforgatható feje lehetővé teszi, hogy bármilyen irányba, akár az utastér felé is beállíthassuk.


[+]

Maga a kameraegység 165 fokos látószöggel rendelkezik, és Full HD felbontás mellett 30 fps sebességgel dolgozik, tehát tényleg elfogadható minőséget produkál. A felvételek microSD kártyára kerülnek, és ezeket GPS vevőjének segítségével idő- és lokációbélyeggel is el tudja látni. Felszereltségéhez tartozik még gyorsulásmérő (balesetek, hirtelen manőverek meghatározásánál hasznos), illetve Wi-Fi adapter is, mely lehetővé teszi a felvételek megosztását és a készülék beállítását is mobiltelefonról.


[+]

Az autós kamerát ötvözi navigációval a 40 000 forintos Navitel RE900. Ennek fő alkotóeleme egy 5”-es, 1280x720 pixeles színes kijelző, melyen a térképek és a kezelőfelület is megjelenik. Navigációs szoftverként a gyártó Navitel Navigator programját kapjuk, 47 országot lefedő, bővíthető térképpel, traffipax-adatbázissal. A készülék 16 GB belső memóriával rendelkezik, ezt microSD-vel tudjuk kiegészíteni, az extrák között pedig FM transzmitter (autórádiós kihangosításhoz), WLAN, 3G és gyorsulásmérő is megtalálható. De a legfontosabb extra persze a kamerás egység, amely 140 fokos látószöggel és Full HD felbontással dolgozik.


[+]

Android alapú táblagép és navigációs eszköz is egyben a 7”-es, 1280x800 pixeles kijelzővel rendelkező Navitel T757, mely körülbelül 50 000 forintba kerül. A navigációs rész egy androidos eszköznél persze nem különlegesség, itt az extrát a gyártó offline is használható Navitel Navigator szoftvere jelenti, előre telepített Európa térképpel és traffipax-adatbázissal. A tablet többi része egy alapszintű, WLAN-nal, mobilnettel és Bluetooth adapterrel felszerelt modell, ami MTK8735W lapkakészlettel, 2 GB RAM-mal és 16 GB, bővíthető háttértárral rendelkezik.

Számítógép játékosoknak

A Foramax már megismert, Esport névre hallgató gamer PC-szériájának csúcsmodellje a 669 900 forintos Gen8 V4, mely borsos áráért cserébe elejétől végéig komoly alkatrészekkel szerelt.


[+]

A három év garanciával rendelkező gép alapját egy FSP HydroG 850 wattos tápegység adja, mely egy ASUS ROG Strix B360-G Gaming alaplapból, Intel Core i7-8700 processzorból, 16 GB DDR4 memóriából és ASUS ROG Strix RTX2080 OC grafikus kártyából álló rendszert hajt meg. A háttértár szerepét egy 1 TB-os Samsung 970 EVO SSD és egy 3 TB-os Toshiba SATA merevlemez tölti be, az egész egység pedig egy DeepCool E-Shield számítógépházba került.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Ajánlatok, már nyári időszámítás szerint

  A hónap első hardverajánlójába monitorok, processzorok és gamer termékek kerültek.

 • Elszórt ajánlatok

  Szép időben csökken az akciós termékek száma, de néhány tápegység, pár ház és monitor így is került az összeállításba

 • Itt a tavasz!

  Lassan már a márciusnak is vége, így nemcsak grafikus kártyák és néhány kiegészítő, de kültéri eszközök is terítékre kerülnek az akciók között.

Előzmények

 • Tavaszi százalékok

  A héten házak, játékos perifériák és más kiegészítők árai csökkentek, de a nyomtatókat is elérték az akciók.

 • Ajánlatok a farsangi időszakra

  Lassan búcsúzik a tél, érkezik a tavasz, ennek örömére számos hardvert olcsóbban vásárolhatunk meg.

 • Hardvercsokor, játékosoknak is

  Ajánlónkban a beviteli eszközök és hűtők mellett a monitorok is szép számmal képviseltetik magukat.