Hirdetés

Ultraszéles gaming monitorral rukkolt elő az ASUS

Ezúttal nem egy minden földi jóval ellátott ROG csoda lép a színpadra; a 34 hüvelyekes, Type-C-s újdonság csak a legszükségesebbekre koncentrál.

Az ASUS legújabb, játékosok számára készült kijelzője az ultraszéles megoldások csapatát gyarapítja, és VP349CGL névvel kerül listázásra. A periféria 34 hüvelykes, 3440x1440 pixel felbontású IPS panelje 100 Hz-es képfrissítési rátával, illetve az AMD FreeSync technológia támogatásával érkezik, miközben fénysűrűségének maximuma 350 cd/m². A statikus kontrasztarány a kategóriában megszokott 1000:1, amihez 1 ezredmásodperces MPRT válaszidő, HDR10 támogatás és 16,7 millió megjeleníthető szín párosul.


[+]

A friss modellel természetesen élvezhetjük a GamePlus OSD menü szolgáltatásait, s ahogy az az ekkora képernyők esetében elvárható, a PiP, valamint PbP funkciók ugyancsak megvannak.


[+]

Az I/O részlegen egy 1.2-es DisplayPort, egy 2.0-s HDMI bemenet és egy 15 watt továbbítására képes, DisplayPort alt módban egyaránt használható USB Type-C csatlakozó telepedett meg a kötelező audio jack társaságában, míg az állítható magasságú, dönthető és forgatható talpat 100 x 100 mm-es VESA furatok, illetve 2 wattos sztereó hangszórók egészítik ki. Bár vételárat egyelőre nem közöltek, a specifikációkat látván mérsékeltebb összegre számítunk.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Hirdetés