1,5 kilogrammos Thermaltake "gomberdő"

A tajvani multi ízléses RGB implementációval rendelkező újdonsága Cherry MX kapcsolókon kívül Razer Greenekkel is elérhető.

A Thermaltake nemrégiben mutatta be legújabb Level 20-as famíliába tartozó termékét, és most ráduplázott a dologra: az egér után a Level 20 GT RGB (Gaming Keyboard) klaviatúrán van a sor, amivel elsősorban a játékos kedvű felhasználókat célozták meg a gyárban (és amivel már volt egy futó kalandunk az idei Computex folyamán).


[+]

A lebegőgombos kivitelű, mintegy 1,5 kilogrammos periféria többféle mechanikus kapcsolóval vásárolható meg (Razer Green, Cherry MX Speed Silver és MX Blue), és 2 mm vastag, lekerekített fedőlapja jó szokás szerint alumíniumból készült. Az NKRO, illetve a 100 százalékos anti-ghosting alapnak számítanak a kategóriában, de egy röpke említést azért megérdemelnek e rövid bemutatóban.


[+]

A dedikált médiavezérlőkön (amik magukban foglalnak egy hangerőt szabályozó tekerőt is) kívül egy audio és USB passthrough portot szintúgy találhatunk az eszközön, ami bizonyosan ad egy adag extra kényelmet a monitor előtt gubbasztva, nem beszélve a beépített memóriáról, amibe 6 játékprofilt menthetünk el.


[+]

A 16,8 millió szín megjelenítésére képes, effektekkel megbolondított, címezhető díszkivilágítás újfent része a műsornak, a szoftveres hátországot pedig a TT RGB Plus és az iTAKE Gaming Engine szolgáltatja; ebből már kikövetkeztethető, hogy a Level 20 GT RGB támogatja a Razer Chroma technológiát, valamint az Amazon Alexa hangvezérlését.


[+]

A már piacon lévő ház nevén osztozó tasztatúra ára a választott switch függvényében változik: a Razeres verzióért 120, az MX Blue-sért 130, míg az MX Speed Silveres kiszerelésért 140 dollárt kérnek el a kasszánál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés