Hirdetés

4K és 144 Hz házassága az AOC oltáránál

A 71,12 cm-es képátlójú, HDR-es megjelenítőre nem csupán HDMI-ből, hanem DisplayPortból is kettő került.

Az AOC egy újabb 4K-s monitorral szaporította kínálatát, ami a 144 Hz-es képfrissítési rátájához AMD FreeSync Premium technológiát, illetve VESA DisplayHDR 400-as minősítést párosít, és az Agon U28G2XU2/BK elnevezést kapta.


[+]

A 28 hüvelykes IPS panellel szerelt periféria 16,7 millió színt képes prezentálni 99 százalékos sRGB, valamint 93 százalékos DCI-P3 színtérlefedettség kíséretében, és szegmensében megszokott 1000:1 statikus kontrasztarányához 1 ezredmásodperces GtG/MPRT válaszidő tartozik.


[+]

A PiP/PbP, továbbá játékos funkciókat (például célkereszt kivetítése a képernyő közepére, képkockaszámláló, 120Hz-es, HDR-es és VRR-es konzol mód) felvonultató kijelző kábelrendezővel ellátott talpazata mindenhogy állítható, szóval a pivot sem hiányzik a képességeinek tárházából, miközben a fedélzeti csatlakozók tekintetében két DSC-s DisplayPort 1.4, két HDMI 2.1 bemenet, három USB 3.0 kapu (van köztük gyorstöltést támogató darab is), meg egy 3,5 mm-es jack szerepel a menün. Az ajánlatot 3 wattos sztereó hangszórókkal és 100 x 100 mm-es VESA furatokkal igyekeztek vonzóbbá tenni a tervezők.


[+]

A 3 éves garanciával érkező, 690 fontra árazott készülék július folyamán költözik fel a számítástechnikával foglalkozó üzletek polcaira.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés