Hirdetés

Hatalmas álommonitor a Gigabyte interpretálásában

A 138,6 cm képátlójú, 4K-s okoskészülék Androidot futtat, s a 120 Hz-es képfrissítés mellé HDR10+ plecsnit is kapott.

A Gigabyte egy órási, elsősorban játékosokat célzó, androidos okosmonitorral bővítette kínálatát, ami nemes egyszerűséggel S55U néven mutatkozik be. Az 54,6 hüvelykes, kvantumpontos VA panellel érkező modell 3840x2160 pixeles felbontásához 120 Hz-es képfrissítési ráta és AMD FreeSync Premium hitelesítés párosul, és a kiemelkedően jó 5000:1 statikus kontrasztarányát 1500 cd/m²-ben tetőző fénysűrűség (tipikusan 500 cd/m²), 2/5 ezredmásodperces GtG válaszidő, illetve 1,07 milliárd megjeleníthető szín tetézi.


[+]

A 140 százalékos sRGB és 96 százalékos DCI-P3 színtérlefedettséget ígérő kijelző színeit hat tengely mentén állíthatjuk, és olyan funkciók is elérhetők, mint például a HDMI CEC, a mozgási elmosódást szanáló Aim Stabilizer Sync, a képi zajszűrés, a szülői felügyelet vagy mondjuk a célkereszt, netán időzítő overlayként való kivetítése.


[+]

A 132 local dimming zónát felvonultató, ambiens fényszenzorral ellátott képernyő I/O részlegén két HDMI 2.1 (48G, eARC) és két HDMI 2.0 bemenet, egy USB 3.0, meg egy USB 2.0 kapu, egy 3,5 mm-es jack, valamint egy optikai hangkimenet telepedett meg az Ethernet csatlakozón kívül. A Wi-Fi 5 és Bluetooth képességekkel ugyancsak rendelkező periféria állványa fix, de a VESA furatoknak hála alternatív módokon is rögzíthető, miközben az ajánlatot két 10 wattos, Doby Atmos/DTS HD minősítéssel jutalmazott sztereó hangszóró igyekszik vonzóbbá tenni.


[+]

A beépített Chromecastnek, illetőleg a Google hangasszisztensének köszönhetően különösen komfortosan lavírozhatunk a streaming vagy egyéb jellegű szolgáltatások között, és a mellékelt távirányító csak tovább erősíti az okostelevíziós zöngét. A cakkpakk 18,1 kilogrammot nyomó, átlagosan 83 wattot fogyasztó, újgenerációs konzolokhoz is ideális óriás vételárát egyelőre nem közölték, de az biztos, hogy nem lesz olcsó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés