Hirdetés

A gyilkos bálna hűvös eleganciája

A kiváló teljesítményű hűtőiről ismert Scythe hamarosan egy újabb terméket kezd forgalmazni, amelyet a DeepCool tervezett és gyártott le. A Killer Whale a manapság megszokott toronyszerű kivitellel ellentétben a hagyományos kialakításhoz hasonló felépítést kapott.

A 144 x 143 x 155 mm méretű és 900 gramm tömegű hűtő talprésze rézből készült, mint ahogyan az innen kiinduló hat darab, 6 mm-es átmérőjű hővezető cső is, amelyek a sűrűn elhelyezkedő alumíniumbordáknak adják át az elszállított meleget.

A felettük található 120 mm-es ventilátor az alaplapra merőlegesen helyezkedik el, így a processzorfoglalat körüli alkatrészek hűtésében is segédkezik. Rögzítését csavarok helyett gumibakokkal oldották meg, így a rezgés nem kerül át a hűtő többi részére.

A Killer Whale az összes, napjainkban elterjedt foglalatra felszerelhető, így Intel LGA775, LGA1366 és AMD Socket 939, 940, AM2, AM2+, AM3 tokozású processzorok hűtésére egyaránt alkalmas.

A termék dobozában a hűtő mellett minden szereléshez szükséges anyagot, hővezető pasztát és gyors üzembehelyezési útmutatót is mellékelnek. A KillerWhale hamarosan a boltokba kerül, ára jelenleg nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés