A Panasonic a Toyota Forma 1-es csapatának névadó szponzora

A Panasonic és a Toyota Motor Corporation (TMC) bejelentették, hogy a Toyota Motorsport GmbH-val (TMG) aláírt hivatalos megállapodásuk értelmében 2002-től a Panasonic lesz a Toyota Forma 1-es csapatának névadó szponzora.

A Toyota "Panasonic TOYOTA Racing" névre keresztelt Forma 1-es csapatának autói a jövőben a "Panasonic" márkalogót fogják karosszériájuk oldalán és hátsó sárvédőjükön viselni a világ valamennyi versenypályáján. A szponzori szerződés 2002-től, azaz a Toyota Forma 1-es szereplésének induló évétől 2006-ig lesz érvényben.

A Panasonic és a TMC legújabb közös akciója tovább erősíti a két cég kölcsönös bizalomra épülő, sokéves, gyümölcsöző kapcsolatát. A partnerek eddig főleg a technológiafejlesztés - ezen belül is az autókban használt audiovizuális berendezésekkel és a hibrid hajtású gépkocsik akkumulátoraival kapcsolatos technológiák kidolgozása - terén működtek együtt.

A Panasonic továbbá azt is vállalta, hogy aktívan támogatja a Toyota csapatát a Forma 1-es versenyzés elindításához szükséges csúcstechnológiai megoldások kialakításában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • SAP

Azóta történt

Hirdetés