Hirdetés

540 Hz-es TN paneles gamer monitorral robbant az Acer

A 24,1 hüvelykes Nitro XV242F Full HD felbontású, és variálható frissítési frekvenciával is kecsegtet.

Az Acer bejelentette, hogy egy új, kifejezetten az e-sportolóknak szánt monitort dob piacra. Ez a Nitro XV242F, amely elsőként Kínában került a boltokba 4000 jüanos, azaz olyan 200 000 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Acer Nitro XV242F
Acer Nitro XV242F

Ezért az összegért cserébe az ember egy 24,1 hüvelykes, Full HD felbontású, TN paneles készüléket kap. Idáig még nem is igazán érthető az ár, de amikor kiderül, hogy a maximális képfrissítési ráta 540 Hz, akkor azért már jobban látszik, hogy miért kérnek érte ennyit. A termék emellett támogatja az AMD FreeSync és az NVIDIA G-Sync Compatible technológiák használatát is, ami a játékosoknak szintén fontos lehet.

A maximális fénysűrűsége eléri a 400 cd/m² értéket, és a nagy dinamikatartományú tartalmak kezelése is megoldott. A legnagyobb valós kontrasztaránya 1000:1, tehát e téren nem nyújt extra teljesítményt. Két darab HDMI 2.0, valamint egy-egy DisplayPort 1.4, illetve 3,5 mm-es jack csatlakozó található rajta, és a tervezők ellátták még két darab, egyenként 2 wattos hangszóróval is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés