Acer blog: újra Acer nyereményjáték!

Újabb nyereményjátékot hirdetett az Acer a már jól ismert acer.max.hu weboldalon, melynek fődíja egy Acer E5 típusú notebook, aminek színét a nyertes választhatja ki a rendelkezésre álló színekből.

A "Próbafülke" nevű játék lényege pofonegyszerű: a regisztrációt követően egy próbababát kell felöltöztetni saját stílusunknak megfelelően. A lehetőségek tárháza széles, változtathatjuk a fejformát, a hajat, az arcot és a ruházatot, valamint ez utóbbinak színét, feliratozását. Az utolsó lépésben figuránk egy Acer notebookot is kap a kezébe, aminek színét a rendszer automatikusan választja ki annak megfelelően, hogy milyen stílusú próbababát állítottunk össze. Ha készen vagyunk nincs más dolgunk, mint művünket elmenteni és megosztani a Facebookon. A nyertes az lesz, akinek a próbababája a legtöbb "like-ot" gyűjti össze. Érdemes tehát minél előbb elkezdeni...

A 2014. december 1-jétől 2015. január 4-ig tartó játékban való részvétel ingyenes, nem kell hozzá semmilyen Acer termékkel rendelkezni, csupán e-mail élő cím és egy Facebook-fiók szükséges. Regisztrálni a http://acer.max.hu oldalon lehetséges, ám előtte érdemes alaposan áttanulmányozni a vonatkozó játékszabályokat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények