Acer blog: megnyílt a negyedik AcerShop márkabolt

A múlt héten nyitotta meg kapuit a legújabb Acer márkabolt, azaz AcerShop, ami a miskolci, soroksári és dunakeszi egység után a negyedik a sorban, és a harmadik, amely a Budapesten és az agglomerációban élőket szolgálja ki helyben; a legújabb üzlet szintén egy fővároshoz közeli, nagy forgalmú hipermarketben kapott helyet, egészen pontosan a budarösi Auchan (2040 Budaörs, Sport u. 2-4.) áruházban várja az érdeklődőket, leendő vevőket.


[+]

A cég és a márka jól láthatóan törekszik a boltok közötti összhang megteremtésére és a közös arculat kialakítására, így a berendezés, felépítés a termékek kihelyezése egy az egyben ugyanaztme a sémát követi, amit a Dunakeszin található boltnál már láthattunk korábban, kezdve a falon lévő 60"-es LCD-kijelzőtől a feliratokon át egészen a prémium burkolóelemekig. Mindezt úgy, hogy a budaörsi bolt alapterülete mintegy másfélszer nagyobb a Soroksáron és Dunakeszin található üzletnél, ezzel tehát a negyedik bolt egyben a legnagyobb is!


[+]

A szintén idei nyitású, Dunakeszin található egység után már tudtuk, hogy hamarosan újabb címmel gyarapodik az AcerShop, így a cég már meglehetősen nagy területet képes lefedni. Mint azt Kurucz Tamástól, az AcerShop cégvezetőjétől megtudtuk, a helyszínválasztás sem volt véletlen: "Nagyon örülök neki, hogy már Budapestnek ezen a részén is tudtunk egy új Acer márkaboltot nyitni, mert úgy tapasztaltuk, hogy eddig is nagyon sok ügyfelünk érkezett erről a környékről. Hozzájuk most közelebb leszünk. Nyilván elfogult vagyok, de azt gondolom, az ország legszebb laptopboltját nyitottuk most meg."


[+]

Ehhez kapcsolódóan természetesen arra is kíváncsiak voltunk, hogy terveznek-e Budapest belvárosában is boltot nyitni: "Átalakultak a vásárlói szokások. A belváros ma már nem annyira vonzó, mint évekkel ezelőtt. Nagyon sokan nem szeretünk a parkolásért fizetni és a hosszú nyitva tartásból sem engednénk. A vásárlóink nagy része este 7-8 körül érkezik, sőt sokan a hétvégén. A tervezés során eljátszottunk a gondolattal, hogy ezzel a megoldással egy háromszöget rajzoltunk Budapest köré, nyitott a kérdés mikor lesz meg a középpont is. Jelen pillanatban az ország három legnagyobb forgalmú bevásárlóközpontjában a hét minden napján este 8-ig nyitva vannak az AcerShopok".


[+]

Milyen tapasztalatot sikerült az elmúlt években összegyűjteni a budapesti és Budapest környéki boltokkal, mit mondanak a vevők, milyen a márka megítélése a betérő vásárlók szempontjából?
"Elképesztően sok olyan vásárlóval találkozunk, aki már a 3. vagy a 4. Acer gépet veszi, szereti, hogy kedvező áron vette meg a régit, sose volt vele baja, vagy ha mégis, azt korrektül kezelték. Úgy tűnik, az ügyfelek is bíznak a márkában, sokat tudnak róla és szívesen beszélgetnek olyan értékesítőkkel, akik a márkával tökéletesen képben vannak. Az Acer egyre innovatívabb, szépen emeli a márka minőségét, az olcsóbb termékek is egyre jobbak, de bejelentkeztünk már a magasabb kategóriákba is."


[+]

Mik a tervek a közeljövőben, főként a webáruházzal? "Itthon az AcerShopnak is köszönhető, hogy az új modellek heteken belül itt vannak már Magyarországon is. Az online rendeléseknél, de a shopokban is nagyon odafigyelünk a vevői elégedettségre és büszkén gyűjtjük a visszajelzéseket, tehát célunk a színvonalas kiszolgálás személyesen és online is. Mindegyik márkabolt falára olyan idézeteket helyeztünk, amiket a vásárlóinktól kaptunk – ezekből az új bolt falára is jutott néhány."

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények