Acer Veriton L4 és L6 irodai PC-k 3 literes űrtartalommal

Az Acer a Veriton L4 és L6 személyében két olyan asztali számítógépet mutatott be, amelyek elsősorban az üzleti élet kihívásainak kívánnak megfelelni. A két masina külsőleg azonos, egy átlagos asztali PC-hez képest, 62 x 204,96 x 250 mm-es kiterjedésük viszont kifejezetten kompaktnak mondható, és ez mindössze 3 literes űrtartalmat jelent. A gyártó külön kiemelte, hogy más hasonló méretű gépeihez hasonlóan az új Veriton gépek is kompatibilisek az Acer Ergo-Stand állvánnyal, amelynek karja egy maximum 5 kg-os, 24”-es monitort képes megtartani, így lényegében egy kis alapterületű egybegépet kapunk, melynek kijelzője széles keretek között dönthető és forgatható.


[+]

A L4 és L6 belsejében egyaránt Intel Ivy Bridge található, azonban az L6 esetében a vPro technológia támogatása is adott, amely bizonyos vállalati környezetben követelmény lehet. A munkakör ismeretében nem kétséges, hogy az integrált grafikus alegység a célnak megfelel, ráadásul a megfelelő kimeneteket igénybe véve akár három monitor meghajtása sem okoz számára gondot.


[+]

Az adatok tárolása egy maximum 2 TB-os HDD-n vagy 128 GB-os SSD-n történhet, az L6-nál pedig még egy mSATA csatolós SSD igénylésére is lehetőség van, amely gyorsítótárként funkcionálva gyorsíthatja a rendszert. A rendszermemóriát egységesen 8 GB-ban limitálták. Csatlakozók terén is szinte azonos a felhozatal, a sorban 4-4 darab USB 3.0-s és 2.0-s port (az L6 esetében 6 darab USB 2.0), előlapi és hátlapi analóg audioaljzatok, Gigabit Ethernet, valamint egy DVI és két darab DisplayPort digitális videokimenet látható.

Az Acer Veriton L4 és L6 megjelenési dátumáról és vételáráról még nem közöltek hivatalos információkat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények