Hirdetés

Komoly póttöltővel jelentkezett az ADATA

Az ADATA az év elején mutatta be a PV100 Power Bank nevű terméket, melyet most kiegészít a PV110-es modell. A dizájn átdolgozása mellett a fő újítás, hogy az újdonság többre képes mint kisebbik testvére. A PV110 Power Bank lítiumpolimer akkumulátora ugyanis 10 400 mAh kapacitást kínál, és maximum 15,5 wattos teljesítmény leadására képes. Utóbbi adatból kitalálható, hogy a terméken két USB aljzat van, ebből az egyik 5, míg a másik 10,5 wattal táplálja a csatlakoztatott eszközt.

A póttöltő minden olyan termékhez használható, amely hivatalosan is tölthető az USB felületen keresztül, míg az iPadeket és pár nagyobb fogyasztású tableteket a strapabíróbb aljzatra kell kötni. Az aktuális munkáról egy LED ad visszajelzést, továbbá rendelkezik különféle védelmekkel a biztonság érdekében. A 260 grammos megoldás csupán 102 x 77 x 21,5 mm-es kiterjedésű, aminek hála könnyen hordozható is.

Az ADATA már megkezdte a titán, arany, rózsaszín és kék színekben elérhető PV110 Power Bank forgalmazását, melynek ára 30 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés