Hirdetés

Adrenalint tartalmaz a Radeon Software év végi nagyfrissítése

Az AMD egyelőre csak bejelentette az érkezését, ami decemberben fog megtörténni.

Az AMD az elmúlt időszakban minden évben kiadott évi egy olyan meghajtót, amely számos újítást kínált a felhasználók számára. Ez a stratégia 2014 végén vette kezdetét, amikor megjelent a 14.12-es Catalyst Omega, amit egy esztendővel később követett a 15.11-es, Radeon Software Crimson Edition, majd 2016-ban befutott a 16.12.1-es Radeon Software Crimson ReLive Edition is. Idén ráadásul született egy évközi frissítés 17.7.2-es Radeon Software Crimson ReLive Edition jelzéssel, de nem ez számított a nagy projektnek, hanem egy Redux kódnevű csomag, amelyet szokás szerint az év végére tartogatott a cég.

A koncepciónak több célja van, de leginkább azért dolgozik így az AMD, mert ezek a meghajtók rendkívül nagy médiafigyelmet kapnak, és nem mellesleg a felhasználóknak is tetszik, hogy évi minimum egy alkalommal komolyabb újításokra számíthatnak. Idén ez különösen igaz lesz, ugyanis már nem kell sokat aludni a Radeon Software Adrenalin Edition érkezéséig.

Az AMD elhagyja a Crimson jelölést, elsődlegesen azért, mert annyi újítás érkezik, hogy a friss meghajtó már új jelzést érdemel. A megszokott vörös szín is felveszi az adrenalin rózsa árnyalatát, és részben innen származik a név is.

A tényleges elérhetőség decemberre van ütemezve, amikor is leleplezésre kerülnek az újítások.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés