A gyors mozgásra éhező játékosokat célozza az új AGON PRO monitor

Az AGON PRO AG274QS Fast IPS panelje komoly frissítési frekvenciát képes biztosítani.

Az AOC egy komoly monitorral bővíti játékosoknak szánt portfólióját, amely az AGON PRO AG274QS nevet viseli. A 27 hüvelykes kijelző 2560x1440 pixeles felbontásra képes, vagyis a monitor képaránya 16:9. A felhasznált, sRGB színteret 120%-ban lefedő, úgynevezett Fast IPS paneltől 178 fokos betekintési szögeket lehet várni, míg a maximális fényereje 600 nit. Ezt a 1000:1 statikus kontrasztarány egészíti ki, eközben a szürkéből-szürkébe történő váltás válaszideje 1 ezredmásodperc lesz.

A VESA DisplayHDR 600 tanúsítvánnyal rendelkező fejlesztés fő fegyvere a képfrissítési ráta, amely akár 300 Hz is lehet, továbbá a játékosoknak előny, hogy variálható frissítési frekvenciára ugyancsak van lehetőség, méghozzá az AMD FreeSync Premium technológiájával.

[+]

A 2x5 wattos DTS hangrendszerrel felszerelt monitor két HDMI 2.0, egy DisplayPort 1.4, egy upstream és négy downstream USB 3.2 porttal rendelkezik, továbbá maga a kijelző a robusztus fém állványnak köszönhetően dönthető és elforgatható, elérhető a pivot mód, illetve a magassága is állítható. Ezen túlmenően a szinkronizálható RGB LED-ek sem maradtak le, és egy beépített headsettartó is rendelkezésre áll. Az OSD beállítások a korong alakú QuickSwitch vezérlővel érhetők el, míg a G-Menu szoftver további paraméterezhetőséget kínál.

Az AGON PRO AG274QS szállítása még ebben a hónapban megkezdődik, az ára 1200 euró lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés