Hirdetés

League of Legends dizájnnal érkezik az AOC új monitora

A dolog nem csupán a külsőségeket érinti a 68,5 cm-es képátlóval megáldott QHD-s és 170 Hz-es típus esetében.

Az AOC hamarosan debütáló kijelzője a Riot Games áldását élvezi, ugyanis ez lesz az első olyan modell, ami – egyebek mellett – a népszerű League of Legends játék Hextech motívumaival lesz díszítve. Az Agon Pro AG275QXL névre keresztelt megoldás 27 hüvelykes, 1440p felbontású IPS panelt kapott, amelynek 170 Hz-es képfrissítési rátájához 400 cd/m²-ben tetőző fénysűrűség, 1000:1 statikus kontrasztarány és 1 ezredmásodperces GtG válaszidő párosul.


[+]

A megjeleníthető színek száma – bár FRC-vel érték el – 1,07 milliárd (98 százalékos sRGB, továbbá 94 százalékos DCI-P3 színtérlefedettség), és az AMD FreeSync Premium, valamint NVIDIA G-Sync Compatible hitelesítésű VESA Adaptive-Sync technológia támogatása mellé a VESA DisplayHDR 400 minősítés is jár, még ha ez utóbbi inkább csak hangzatos fegyvertény, mintsem tényleges haszonnal kecsegtető szolgáltatás a nagy dinamikatartományú anyagok világában.


[+]

Az I/O részlegen a kettes szám uralkodik, mivel 1.4-es DisplayPortból, 2.0-s HDMI bemenetből és USB 3.0 portból (melyekből az egyik BC 1.2-es szabványú) egyaránt ennyi található rajta, ellenben audio jackből három van. A talp mindenhogy állítható, s ez alól a kétirányú pivot sem kivétel, míg az alternatív felfogatásra vágyók a 100 x 100 mm-es VESA furatok nyújtotta lehetőségekkel élhetnek. Az ajánlatot DTS plecsnivel jutalmazott, 5 wattos sztereó hangszórók próbálják vonzóbbá tenni.


[+]

A milliók által játszott MOBA nem csak a burkolatra felfestett minták formájában van napirenden, hanem egy-két vonatkozó funkció is implementálásra került. A beépített (hátul és a talpazaton feltűnő) Light FX Sync világítás szinkronizálható a játékbeli eseményekkel, a dedikált LoL mód gondoskodik arról, hogy a Summoner's Rift pálya minden szeglete kristálytisztán látszódjon (vélhetőleg ez nem több egy egyedi szín/fényerő/kontraszt profilnál), az OSD-t vezérlő külső egység is LoL-os dizájnú, illetve a képernyő ki- és bekapcsolását exkluzív hangeffektek kísérik.


[+]

A fejhallgató tartóval kiegészített, friss modell várhatóan március folyamán jelenik meg az Amazonon, 480 dolláros árcédulát viselve dobozán.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés