Domesztikált ragadozó az AJAZZ kompakt klaviatúrája

A korábbról már ismert TKL modell speciális kiadása méretét meghazudtoló módon önvédelmi fegyvernek sem utolsó.

Tekintve, hogy a kínai zodiákus naptár szerint idén a Tigris évét írjuk, az AJAZZ egy újabb korlátozott példányszámban készülő mechanikus billentyűzetről lebbentette fel a fátylat, ami stílszerűen az AC081 Year Of The Tiger Limited Edition nevet kapta. A sárga-fehérben feszítő, 75 százalékos kialakítású, gasket mountos megoldás gyorscserés foglalataiban lineáris karakterisztikájú Kailh BOX kapcsolók figyelnek, amelyek 1,8 mm-en regisztrálják a leütést, és akutációjukhoz 45 gf-os erőkifejtés szükségeltetik.

[+]

Az eloxált alumíniumházas tasztatúra kettős fröccsöntésű PBT kupakokkal és Gateron Satellite Axis stabilizátorokkal érkezik, miközben kompatibilis az összes három-, illetve ötlábú mechanikus switch-csel, ráadásul az RGB világítás sem hiányzik a repertoárjából. A csúszásgátló gumitalpakkal szállított eszköz jobb felső sarkában egy tappancsnyommal ellátott name plate található, ami a kapcsolók mintájára egy mozdulattal cserélhető, és a leválasztható kábel egyik végén USB Type-C csatlakozó, a másikon pedig USB Type-A dugó fityeg.


[+]

A mérlegen nem kevesebb, mint 1,8 kilogrammot nyomó, US ANSI kiosztású periféria 220 dolláros áron már kosárba rakható a mechkeys.com webshopban.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • AJAZZ

Előzmények

Hirdetés