Az Apple tulajok vannak az Epomaker legfrissebb billentyűzetének célkeresztjében

Ha a közelgő, wireless újoncra voksolunk, háromféle ház, 16 féle kapcsoló és több kupakkészlet közt szelektálhatunk.

Az Epomakernek egy új klaviatúrája jelent meg a Kickstarteren, s ahogy az lenni szokott, már bőven a határidő lejárta előtt jóval meghaladta a kitűzött célösszeget; bemutatkozik a kifejezetten macOS-hez optimalizált, de Windows, iOS és Android platformokon is tökéletesen használható AK84S.


[+]

A 84 gombos, vezeték nélküli periféria gyorscserés kapcsoló foglalatokkal érkezik és a választható switch-ek terén a bőség abszolút zavara áll fenn, ugyanis mechanikus Gateron Blue, Black, Brown, Red és Yellow, illetve a gyártó saját (mechanikus és optikai) Chocolate Blue, Brown, Red és Silver kapcsolói mellett a Gateron optikai megoldásai (ismét Blue, Black, Brown és Yellow) ugyancsak a listán szerepelnek.

A rendelkezésre álló kapcsolófajtákból nincs hiány
A rendelkezésre álló kapcsolófajtákból nincs hiány [+]

A többféle színösszeállítással elérhető kupakok tekintetében az optikai verziókhoz ABS vagy a GK96S billentyűzet esetében már alkalmazott, PBT-ből készült GK1 billentyűsapkákat találhatjuk a menün, míg a tisztán mechanikus oldal elkötelezett híveinek a GK1 a sztenderd, de a kampányban résztvevő felhasználók bónuszként egy kettős fröccsöntéssel gyártott, orvosi besorolású szilikonból/gumiból lévő GK2 szettet is birtokba vehetnek majd.


[+]

Ha ez nem volna elég, a tasztatúra hozzáférhető lesz fekete/fehér alumínium felső panellel, illetve teljes alumínium, valamint áttetsző akril készülékházzal, de azt célszerű észben tartanunk, hogy a dőlésszög állítására csak az ABS műanyag alsó részt viselő opcióval lesz lehetőségünk. Természetesen a 16 millió színben sziporkázó, címezhető fények sem hiányoznak, amelyek alapból 9 effektet tudnak, de újabbakkal bővíthetjük a repertoárt internetes letöltés formájában (sőt, újakat is létrehozhatunk), amik aztán a mellékelt eszközillesztőn keresztül kelhetnek életre.


[+]

A különböző extra funkciók (melyekbe beletartozik a Windows/MacOS közötti, gyors váltás is), továbbá médiavezérlők a jól megszokott Fn + [gomb] kombinációkkal érhetők el. A fejlesztés párhuzamosan három eszközhöz párosítható, vezetékmentes üzem 5.1-es Bluetooth segítségével valósul meg, ám ha inkább a kábeles módot favorizálnánk, a 4000 mAh-s akkumulátor töltését végző Type-C/Type-A madzaggal szintúgy munkára foghatjuk a ketyerét.

[+]

A telepek 2-5 hétig bírhatják használattól függően, ami bekapcsolt világítással 20-80 órára mérséklődik, míg a teljesen lemerült állapotból csurig töltöttbe nagyjából 8-10 óra alatt jutunk. Zárójelben jegyezzük meg, hogy az újdonság switch-ek nélkül, DIY kitként szintén megvásárolható lesz.

A különféle kiépítések "tőmondatosítva" A különféle kiépítések "tőmondatosítva" A különféle kiépítések "tőmondatosítva" A különféle kiépítések "tőmondatosítva" A különféle kiépítések "tőmondatosítva" A különféle kiépítések "tőmondatosítva" [+]

A korai támogatók számára potom 70 dollárról indul az ár, ami kiépítés függvényében 190 dollárig kúszik fel, ám azok, akik megvárják a június-július folyamán esedékes tömeggyártási fázist követő, augusztusi szállítást, már némileg borsosabb árcédulákra számíthatnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés