Tekintélyes kapacitású és igen fürge memóriakártyák az Angelbirdtől

A x2-es PCI Express 3.0-s interfészt és ECC hibajavítást használó, 1,5 GB/s körüli írással kecsegtető újoncok 330 GB-tól egészen 4 TB-ig kínálnak alternatívákat.

Az osztrák illetőségű Angelbird bemutatta legújabb, AV PRO CFexpress Type B szériás memóriakártyáit, amelyek az MK2 Edition utótagot viselvén a gyártó zászlóshajóinak tekinthetők. A 12K+ RAW anyagok közeledtével a tartósság mellett egyre jobban szükség van a tempós adatátviteli sebességre, valamint a nagy tárkapacitásra, és az 1785 MB/s-os olvasásra képes, túlmelegedés és hirtelen energiakimaradás ellen védett újdonságok pontosan ezeket a megnövekedett igényeket szeretnék kiszolgálni.


[+]

Az AV PRO CFexpress MK2-es modellek 1, 2, illetve 4 TB-os kiszerelésekben készülnek, és szekvenciális írásban legfeljebb 1500 MB/s-ot ígérnek, de ha hihetünk a specifikációs listának, fenntartott művelet esetén sem kell beérnünk 1300 MB/s-nál kevesebbel, és ez az utolsó bitig érvényes.


[+]

Az AV PRO CFexpress XT MK2 azonosítóval ellátott apróságok azokat célozzák, akiknek kiemelten fontos a gyors írás (például nagy felbontású burst fotózás), hiszen bár az elméleti maximum "csupán" 1600 MB/s, ez az érték nem fog 1480 MB/s alá zuhanni. Tárhelyméret szempontjából 330, 660, továbbá 1320 GB-os variánsok közül lehet választani, amelyeknek árai megegyeznek az egy bekezdéssel feljebb taglalt, ugyancsak Angelbird Y2 processzorral szerelt rokonokéval; emelkedő sorrendben 610, 1220 és 2286 eurós összegekről beszélünk, noha a legnagyobb verziók egyelőre csak előrendelhetők.

Amennyiben a vásárlást követő 30 napon belül regisztráljuk a terméket, 3 éves garanciát kapunk, amelybe beletartozik az ingyenes adatmentés is. Széljegyzetben említést érdemel még, hogy ha közvetlenül a vállalattól rendelünk, háromsoros szöveget gravíroztathatunk a kártyákra, és ez a jópofa szolgáltatás nem kerül egy vasunkba sem.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés