Hirdetés

Antec P110 Luce ház: letisztultság vegyes anyagokból

Műanyagot, acélt, üveget és alumíniumot is használt a gyártó, és gondoltak azokra is, akik esetleg LED világítással bolondítanák meg ezt az egészet.

Újabb házzal bővül az Antec Performance One sorozat, ismertebb nevén a P-széria. A P110 Luce nem teljesen ismeretlen számunkra, a Computexen találkoztunk már vele, videóra is vettük, most viszont részletekbe menően megismerkedhetünk vele, és a megvásárlására is van már lehetőség. A 489 x 230 x 518 milliméteres méretekkel rendelkező ház alapvetően acélból és ABS műanyagból készül, de az oldalát edzett üveg borítja, előlapját pedig 0,8 milliméter vastag alumínium lemezzel fedték be. Szokás szerint, ahogy az a P-sorozat tagjaira jellemző többnyire, a letisztultság dominál kívül és belül is.


[+]

A P110 belsejébe Mini-ITX, microATX vagy ATX méretű alaplap szerelhető be, amihez jár nyolc kártyahely nyílás a megszokott pozícióban, valamint két kártyahelyet elforgattak, így riser segítségével állítva is be lehet helyezni például a VGA-t. Ha már szóba került, akkor meg kell említeni, hogy a hosszú (ami legfeljebb 390 milliméter lehet) és nehéz VGA-k megtámogathatók egy állítható magasságú támasztékkal, már amennyiben azokat normál pozícióban rakjuk az alaplapba. Processzorhűtőből 165 milliméter magas lehet a maximum, adattárolók számára pedig két dedikált 2,5"-es helyet alakítottak ki, és további hat 3,5"-es egység beszerelése oldható meg - ez utóbbi szükség esetén átalakítható négy darab 2,5"-es tároló számára.


[+]

A tápegység alul kapott helyet, a kábelezéssel együtt a szem elől elrejtve, ahogyan azt az utóbbi időben egyre többször láthatjuk. A szellőzést három darab 120 vagy két darab 140 milliméteres előlapi, egy darab 120 milliméteres hátoldali, valamint 2 darab 120/140 milliméteres tetőre szerelt szélgép biztosítja. Ezekre a helyekre természetesen vízhűtés radiátorok is beszerelhetők.


[+]

Az előlapi I/O panel ezúttal a ház tetején, az elülső peremhez közel foglal helyet, itt két darab USB 3.0-s csatlakozót, egy pár 3,5 milliméteres jack aljzatot, egy "VR-Ready" HDMI portot, valamint az RGB LED vezérlő kezelőszerveit találjuk.

Mindezért az Antec 119 eurót kér.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés