ASUS-NetQ3 - III: véget ért az öldöklés

A versenysorozat harmadik és egyben befejező része nemrég ért véget – a dobogósok sorrendje nem okozott meglepetést – most sem. Első helyre a sztárok, azaz a Stars csapata (niGa és Wood) került; immár harmadjára bitorolták el az ősi ellenfelek orra elől a nemes első helyet.


Wood, Mayday (a főszervező helyettese) és niGa

Győzelmük nem volt véletlen, hiszen az összeszokott páros példás és szisztematikus csapatmunkával söpörte le a kihívókat a pályákról, végül veretlenül kerültek a döntőbe.


A boldog győztesek az Asus alaplapokkal

És ismét nagy volt a tét, hiszen az esemény névadó szponzora, az Asus irigylésre méltó díjakat tűzött ki a győzteseknek. A Stars csapata a két igen értékes Asus alaplapon kívül (1 db AMD és 1 db Intel rendszerű) egy-egy, a szervezők által felajánlott Microsoft egeret is hazavihetett. A Kings Of The Hill klán tagjai interjút készítettek a bajnokokkal, melyben fellebbentik a fátylat sikereik titkairól.

A második helyezést elért HP csapat tagjainak (Storm és Zolee) sem kellett lógatniuk az orrukat, hiszen a Komel Kft. és a Multimédia Magyarország Kft. jóvoltából egy-egy NEC 2510A DVD-íróval és szintén egy-egy 3D szemüveggel lettek gazdagabbak.


Storm meghatódva a díjakkal

A HP képviseletében a hihetetlen railskilljéről (minimum 60% / mérkőzés) hírhedté vált Storm vette át az ajándékokat. Storm a régebben abszolút magyar bajnok SR (Sárgarépa) csapatának egyik utolsó aktív mohikánja, aki félelmetes pontlövő tehetségével keserítette meg ellenfeleinek életét.

409 – ezt a számot sokan megjegyezték a verseny alatt. A 409 nemcsak egy szám, hanem annak a csapatnak az elnevezése, amely harmadikként futott be az ASUS-NetQ3 – III virtuális célegyenesébe. Gandhi és Hip könyörtelen csatákat vívtak, hogy a Stars ellen megküzdhessenek a legfelső dobogóért, ám sajnos kikaptak.


409|Gandhi

Gandhiék a Kelly-Tech Kft. A4 Tech egereit és a Multimédia Magyarország Kft.-től kapott Philips 5.1-es hangfalrendszereket vihették el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés