Rekordok sora dőlt meg az ASUS Absolute Zero Power tuningrendezvényén

Véget ért az ASUS központjában rendezett Absolute Zero Power User Gathering nevű esemény, melyen a vállalat vendégül látta a világ profi túlhajtóit. Az esemény eredménye egy új SuperPi és PiFast, valamint két 3DMark 11 rekord.

Az ASUS ROG csapat tagjai, mérnökök, és neves túlhajtók – köztük Andre Yang, Shamino, Bing és Raja – vettek részt az előkészítésben és segítettek megszervezni az eseményt. A rendezvényen természetesen rengeteg ASUS hardver volt, így a résztvevő tuningos közösség a Maximus V Extreme és Rampage IV Extreme alaplapok mellett Radeon HD 7970 MATRIX és az ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II TOP grafikus kártyákat használtak. Ráadásul az Absolute Zero arénában folyékony nitrogén helyett folyékony hélium is került az Intel termékekre és az alaplapokra, ami még jobb eredményeket hozott.

Andre Yang PiFast világrekordja
Andre Yang PiFast világrekordja (forrás: ASUS) [+]

Andre Yang a rendezvényen meg is döntötte a SuperPi 1M és a PiFast világrekordot. Mindkét linkelt eredményt Intel Core i7-3770K-s processzorral sikerült elérni, melynek négy magjából három le volt tiltva, az alaplap szerepét pedig az ASUS Maximus V Extreme töltötte be.

Andre Yang SuperPi 1M világrekordja
Andre Yang SuperPi 1M világrekordja (forrás: ASUS) [+]

A 3DMark 11 rekordokat Hazzan szállította. A Performance módban elért eredményről pár napja be is számoltunk, ám az eltelt idő óta J.Lin előállt egy 33266 pontos új rekorddal, de Hazzan máig megőrizve az Entry módban elért 34458 pontos eredményt, amit szintén négy darab, SLI konfigurációba kötött GeForce GTX 680 DirectCU II kártyával sikerült elérni. Ugyanez a masina Extreme módban 16806 pontra volt képes, ami a második helyre volt elég. Itt még mindig Andre Yang, januárban elért 18386 pontos rekordja él.

Az eseményről készült további képeket az alábbi galériában lehet megtekinteni. (forrás: ASUS)

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés