Asus blog: ismerős Asus termékek minden mennyiségben a PlayIT-en

Az elmúlt hétvégén zajlott a számítógépes és konzolos játékosok legnagyobb hazai seregszemléje, a PlayIT Show. Az év végi rendezvényen úgy képviseltette magát az ASUS, ahogyan a komponens-, notebook- és tabletpiacon meghatározó szerepet betöltő márkának illik: kitettek minden. Az elsősorban játékosokból álló közönség megcsodálhatta a ROG (Republic of Gamers) termékcsalád teljes kínálatát, a tuningban is nagyszerű alaplapoktól és grafikus kártyáktól kezdve az asztali PC-ken át egészen a legfrissebb G750-es notebookig, ami rövidesen a PROHARDVER! hasábjain is megjelenik majd.


[+]

Nem hiányoztak a porondról az ASUS különböző notebookja sem, élőben kapcsolatot lehetett teremteni a többféle VivoBookkal, Transformer Bookokkal, sőt a Zenbook család csúcsmodelljével, az UX301-gyel, és a dupla Full HD képernyős Taichi 31-gyel is. No és a MeMO Pad, Fonepad, Nexus és Transformer Pad táblagépekről se feledkezzünk meg!


[+]

Néhány ismerősünk is részese volt az ASUS-varázsnak. Modding és az utóbbi időben extrém tuning kapcsán terén sikeres jones965 két nagyszerű, átalakított toronyházát mutatta be. Az egyikkel találkozhattunk már a Veletech Moddingversenyen, a másik viszont nagyon friss darab, éppen a VMV-n elnyert Antec P280-as házra épül, de még nem kapta meg a végleges formáját, ennek ellenére már most is nagyon mutatós.


[+]

Minden bizonnyal sokaknak okozott felejthetetlen pillanatokat a SimHouse szimulátora. Mi még ősszel találkoztunk a lelkes fejlesztőcsapattal, éppen akkoriban kerültek közelebbi kapcsolatba az ASUS-szal. Most már ASUS Z87 PLUS alaplap és szintén ASUS GeForce GTX 690 alkotja a pilótafülkét hajtó számítógép gerincét, a kép pedig három VG278H monitoron jelenik meg, ami szintén ezen gyártó terméke.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények