Asus blog: szabadulj ki a Szuperkabin gömbsátorból és nyerj!

Az Asus és a különféle PC-s játékok kapcsolata már meglehetősen nagy múltra tekint vissza, gondoljunk csak a Republic of Gamers családra, mely termékvonal legtöbb tagja kifejezetten a játékosok igényeinek megfelelően került megtervezésre. A gyártó hazai képviselete most kilépett a virtuális térből, és egy a napjainkban népszerű kiszabadulós játékra invitálja az érdeklődőket. A Kód nevű küldetés során legfeljebb 15 percünk lesz kiszabadulni a helyszínen felállított Szuperkabinból, melyhez különféle trükkös feladványokat kell megfejtenünk. A titkos kód kiderítését a gyártó legújabb masináinak garmadája segíti, mint például a Transformer Book, a Taichi Ultrabook, a Zenbook Touch, a VivoBook vagy éppen a PadFone 2.


[+]

A játékban való részvételhez első körben a www.akodkuldetes.hu oldalra kell ellátogatnunk, ahol a helyszínek pontos koordinátáinak megfejtésén túl időpontot is lehet foglalni a Szuperkabinban való játékra, a küldetésre felkészítő Memóriajáték után. Az utóbbit sikeresen teljesítők között VivoTab Smart tableteket sorsolnak ki a szervezők, akik pedig kijutnak a helyszíneken a Szuperkabinból, azok között a fődíj, egy Transformer Book talál majd gazdára. A nagyobb értékű nyeremények mellett a cég azonnali, helyszíni ajándékokkal is várja a lelkes kódfejtőket.


[+]

A játék szegedi főpróbája a múlt hétvégén sikerrel zárult, melyet meglehetősen nagy érdeklődés övezett. A rendezvénysorozat első helyszíne augusztus 30-31. Budapest, ahol 2-3 vagy 4-5 fős csapatokat várnak a szervezők. A Kód küldetés ezt követően még további két helyszínen, Pécsett és Debrecenben is felbukkan majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS