Hirdetés

ASUS 2 az 1-ben Chromebook AMD Ryzen 7000-es SoC APU-val

A jól felszerelt, 35,56 cm-es képátlóval rendelkező megoldás nem panaszkodhat az erőtartalékaira.

Az ASUS egy ChromeOS operációs rendszert futtató mobilgéppel bővítette portfólióját, amelynek 14 hüvelykes IPS érintőképernyője 10 000 nyitási/lecsukási ciklusra hitelesített, 360 fokos forgatást szavatoló ErgoLift zsanérral van rögzítve.


[+]

A Chromebook CM34 Flip névre keresztelt, MIL-STD 810H katonai sztenderdnek megfelelő újdonságba akár négymagos AMD Ryzen 5 7520C mobilprocesszort kérhetünk, az LPDDR5-ös rendszermemória plafonja pedig 16 GB lehet, míg PCI Express interfészes M.2 SSD-ből legfeljebb 512 GB-os kiszerelést zsákolhatunk be.


[+]

A háttérvilágítással felturbózott chiclet klaviatúrát (1,4 mm-es billentyűút), az 5,55 hüvelykes touchpadet, illetve a tenyértámaszt antibakteriális kezelésben részesítették a tervezők, míg a Full HD-s webkamerát – privát szféránk védelmének érdekében – lencsetakaróval látták el. A hálózathoz Wi-Fi 6 modullal csatlakozhatunk, miközben a megnyitott médiatartalmak harman/kardon (sztereó) hangszórók segítségével szólalnak meg.


[+]

A készülékház oldalain egy HDMI 2.1 kimenet, két teljes funkciós USB 3.2 Gen2 Type-C csatoló, egy USB 3.2 Gen2 Type-A kapu, egy 3,5 mm-es jack, egy microSD kártyaolvasó, meg egy Kensington zár található, és opcionálisan ujjlenyomat-olvasót, valamint egy stylust is vásárolhatunk a 100 GB-nyi felhős tárhelyet biztosító, 12 hónapos Google One előfizetéssel értékesítésre kerülő masinához.


[+]

Az érintőceruza egyébként automatikusan gyorstölt, ha épp a neki odakészített rekeszben tároljuk, és mindössze 15 másodperc alatt 45 percre elegendő krafttal tankolható meg. Az akkumulátor felhasználási módtól függően akár 13 órán keresztül is bírhatja szuflával, így már csak a képernyő felbontását (valószínűleg 1080p-s) és az árképzést fedi balladai homály.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés