Hirdetés

Az Asus szállítja a javított Sandy Bridge-es notebookokat

Az Intel még januárban jelentette be, hogy hibát talált a 6-os szériába tartozó vezérlőlapkákban, amelyek a Sandy Bridge processzorokhoz használhatók. A vállalat teljes visszahívást kezdeményezett, amit a gyártók is követtek. A javított lapkák február közepén elkészültek, és úgy néz ki, hogy a gyártók is elkezdik a módosított termékek forgalmazását. Az Intel elsőként az OEM partnerek igényeit elégíti ki, és cserélik a hibás PC-ket, majd jönnek a mobil számítógépek. Az Asus az utóbbi kategóriában érdekelt, így bejelentették, hogy elkezdték szállítani a javított notebookokat, amelyek könnyen megkülönböztethetők a korábbi hibás termékektől.


Az Asus jelzése a javított termékekre [+]

A vállalat először a G73SW, az N53SV és az N53SN jelzésű mobil gépek forgalmazását kezdi újra, majd később érkeznek az N43SL, az N43SN és az N73SV típusú megoldások. Mindegyik frissített notebook dobozán található majd egy matrica, amin a New Revision Certified Design olvasható. Ez jelzi a vásárlónak, hogy az adott termék nem rendelkezik a SATA interfészeket érintő hibával, így nyugodtan meg lehet vásárolni.

Az Asus létrehozott egy weboldalt is, ami a hibás notebookok beazonosítását segíti. A felhasználónak csak a szériaszámot kell beírni a megfelelő helyre, és az ellenőrzés után az oldal visszajelez, hogy hibás-e a birtokolt termék. Akinek esetleg a hibás válasz érkezett, az lentebb felhívhatja az országához tartozó telefonszámot, ahol részletes tájékoztatást nyújt a vállalat a garanciával kapcsolatban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés