Hirdetés

Asus házak helytakarékos rendszerekhez

Az Asus újabb modellekkel bővítette PC-házainak mára egyébként is terebélyessé vált kínálatát. A TS-8A és TS-8B jelű házakat kis helyigényű és szerényebb teljesítményű rendszerek építéséhez szánják, ennek megfelelően csak microATX méretű alaplapokat fogadnak, SFX tápegységük névleges teljesítménye pedig 250 watt.


TS-8A és TS-8B

A két típus csak kialakításában, formatervében tér el némiképp, főbb paramétereik azonban megegyeznek. Mindkettő mérete 14 x 41 x 36 cm; két 5,25 colos meghajtó illeszthető beléjük (csavarok nélkül), a 3,5 hüvelykes helyekből pedig egy érhető el kívülről, míg belül további három sorakozik. Megfelelő szellőzésről több nyílás mellett az oldalpanel 8 cm-es ventilátorral kiegészített kürtője, valamint a két hátoldali, 6 cm-es ventilátor gondoskodik. Az előlapi kivezetések listáján két USB 2.0, mikrofon- és fejhallgató-csatlakozó található. A TS-8A és a TS-8B egyaránt piacra kerül ezüst-fekete és fehér-fekete színkombinációban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • Tápos kérdés

    Piaci bemutatónk mellett a tápválasztás kérdését is körbejárjuk.

  • Cooler Master - olcsó elit

    Az új Elite házsorozat nevével ellentétben a Cooler Master friss gazdaságos szériája. Első tagját, a 330-ast teszteltük.

Előzmények

Hirdetés