Nagyobb tablettel frissült az ASUS MeMo Pad sorozata

Nagyjából egy hónapja rajtolt el a 7 colos kijelzővel rendelkező ASUS MeMO Pad, de máris itt a nagyobbik verzió, mely a 10 hüvelykes megjelenítője mellett a belső felépítésben is frissül. A MeMO Pad 10 Smart névre keresztelt tablet IPS panelt használ, a tíz ujj érzékelésére képes, LED-es háttérvilágítású kijelző natív felbontása pedig 1280x800 pixel. A fényerő 350 cd/m² lesz, ami igazából ebben a kategóriában bőven jó érték.

A belsőt tekintve a MeMO Pad 10 Smart nem nyújt semmi extrát. Gyakorlatilag az ASUS átemelte a Google Nexus 7 hardverét. Ennek megfelelően NVIDIA Tegra 3 SoC gondoskodik a számításokról, a rendszermemória pedig 1 GB kapacitást kínál, amit 16 GB-os NAND flash tároló egészít ki. Utóbbi 32 GB-os microSD memóriakártyával egészíthető ki. A tablet ezek mellett kapott IEEE 802.11b/g/n-es Wi-Fi és Bluetooth modult, 5 megapixeles hátulsó és 1,3 megapixeles elülső webkamerát, micro USB portot, GPS vevőt, illetve micro HDMI kimenetet.

Az Android 4.1.1-es operációs rendszert futtató 263 x 180,8 x 9,9 mm-es kiterjedésű és 580 grammos tömegű masina 5070 mAh-s akkumulátorral dolgozik, ami 8 óráig elegendő naftát biztosít a videók lejátszása során. A hangzásvilágról az ASUS SonicMaster és MaxxAudio technológia gondoskodik. Nyilván a hangszórók mérete miatt csodát nem kell várni, de a lehetőségekhez mérten megfelelő minőséget képvisel a termék. A csomag részét képzi még a WebStorage Office melynek segítségével Microsoft Office dokumentumok nyithatók meg, és igény esetén szerkeszthetők is.

A kék, lila és fehér színben elérhető ASUS MeMO Pad 10 Smart ajánlott fogyasztói ára 99 000 forint. Opcionálisan megvásárolható a termékhez a Folio Key nevű kiegészítő, mely egy olyan védőtok, ami Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló billentyűzetet is tartalmaz. Ez kifejezetten hasznos lehet huzamosabb gépelés során.

A társoldalunk már tesztelte a terméket, így a fentebb részletezett adatok mellett tényleges vélemény is olvasható a linkelt oldalon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés