Hamarosan érkezik a legújabb ASUS O!Play Mini Plus Smart TV médialejátszó

Hamarosan hazánkban is megjelenik az ASUS legújabb asztali médialejátszója, az O!Play széria Mini Plus Smart TV nevű tagja. A készülékkel PC-ről, okostelefonról vagy táblagépről, sőt, akár egy közvetlenül csatlakoztatott USB tárolóról is lejátszhatunk tartalmakat, melyek az O!Direct és O!MediaShare szolgáltatásokkal kezelhetők. Az O!Play nemcsak Gigabit Ethernet, tehát vezetékes hálózati kapcsolaton képes kommunikálni más eszközökkel, hanem az IEEE 802.11n-es szabványt ismerő Wi-Fi kártyájával is.


[+]

A Mini Plus számos online video- és képmegosztó, valamint közösségi oldalt kezel, köztük a Mediafly, Dailymotion, Youtube, Facebook, Flickr és Picasa szájtokkal, illetve nem okozhat gondot az internetes tévé- és rádióállomásokhoz való kapcsolódás sem. A HD médialejátszók közül a világon elsőként támogatja az Acetraxet is, azaz Európa legnépszerűbb online videokölcsönző szolgáltatását. A mellékelt távirányító ráadásul még dedikált gombbal is rendelkezik, mellyel még egyszerűbbé válik a képek, videók Facebookon történő egyszerű megosztása.


[+]

Az ASUS támogatja az MPEG1/2/4, H.264, VC-1 és RM/RMVB videoformátumokat, köztük az MP4, MOV, AVI, ASF, WMV, FLV, MKV, TS, M2TS, DAT, MPG, VOB, MTS, ISO és TRP kiterjesztésekkel, valamint kezeli az MP3, WAV, AAC, OGG, FLAC, AIFF, AC3 audioformátumokat, illetve a JPEG, BMP, PNG, GIF és TIFF képeket, emellett nem maradhatnak ki az SRT, SUB, SMI, SSA és TXT feliratok sem. Egy eSATA/USB 2.0 és egy sima USB portja, továbbá HDMI kimenete, analóg audio- és videokimenete, digitális audiokimenete, illetve kártyaolvasója is van. Szeptember végétől lesz elérhető, az ára pedig nagyjából az Airével egy szinten lesz, tehát 20-25 ezer forintra lehet számítani.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés