Hamarosan itt van az ASUS 4K-s, hordozható ProArt monitora

A tajvani óriás 39,6 cm-es képátlójú, 10 bites terméke digitális rajztábla is egyben.

Az ASUS bejelentette, hogy még a hónap folyamán – elvileg (nettó) 900 dolláros áron megvásárolható lesz a ProArt Display PA169CDV nevezetű, hordozható monitor, ami elsősorban a gyakran úton vagy helyszínen lévő, művészi hajlamokkal megáldott felhasználókat célozza.


[+]

A korábban már megszellőztetett készülék 15,6 hüvelykes, tízpontos IPS érintőképernyője 3840 x 2160 pixeles felbontással dolgozik, amihez 60 Hz-es képfrissítési ráta, 1200:1 statikus kontrasztarány, 500 cd/m²-es maximális fénysűrűség, VESA DisplayHDR 400 minősítés és 29 ezredmásodperces válaszidő társul.


[+]

A megjeleníthető színek száma 1,07 milliárd, míg az sRGB/Rec. 709 színtérlefedettség 100/100 százalékos, és a Pantone, illetve Calman validációt egyaránt élvező ketyerét felvértezték a Wacom EMR technológiájával, amiből a hozzá mellékelt, 4096 nyomásszint megkülönböztetésére képes ProArt Pen stylus profitál. A készülékház balján egy programozható Dial tekerőkapcsoló figyel, és az előbb említett, 40 fokos döntést kezelő érintőceruzához két hegy jár, amelyek eltérő keménységgel és súrlódási tényezővel rendelkeznek.


[+]

A színeket hat tengely mentén állíthatjuk, miközben színhőmérséklet tekintetében öt üzemmód közül választhatunk, de a PiP/PbP képességek, a ProArt Palette vagy a QuickFit Plus sem hiányzik a delta E < 2 színpontosságúra kalibrált, 1 wattos sztereó hangszórókkal ellátott periféria arzenáljából.


[+]

A fedélzeten egy HDMI 2.0 bemenet, egy DisplayPort alt módos, 15 wattnyi töltés közvetítésére felkészített USB Type-C konnektor, meg egy második, kizárólag tápellátást biztosító USB Type-C aljzat található, és noha a hátsó burkolaton két támaszték nyert elhelyezést (a felső 17, az alsó 54-75 fokos döntést tesz lehetővé), az óramutató irányával megegyező irányban portré állásba forgatást támogató kijelzőről a tripodok csatlakoztatáshoz való foglalatot sem spórolták le. A környezetbarát csomagolásba bugyolált megoldáshoz egy hordtokot adnak extraként.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés