Hirdetés

Audioszett az Asustól

Az Asus, a CES-en díjnyertes Xonar audiotermékek elismert gyártója bemutatta az új, HP-100U típusjelzésű, Dolby hangzású készletét, amely egy fejhallgatót, egy külső hangkártyát és egy mikrofont tartalmaz. A vállalat gondolt a notebookkal rendelkezők  egyre növekvő táborára, közülük is kiemelt figyelmet fordítottak a Macet használókra, akik kompatibilitási problémák miatt eddig nem igazán tudták kihasználni a Dolby vonatkozású eszközöket. A HP-100U viszont már mind Windows, mind OS-X rendszereken használható.


[+]

Hangkártyaként a Xonar U1 típusú, stílusos megjelenésű külső eszköz jár a csomaghoz, ami a Dolby hangzástechnikákat felhasználva magas minőségű, torzítás- és zavarmentes hangot tud produkálni. Támogatja a DirectSound, EAX 2.0 és az Open AL technológiát, továbbá egy Hi-Fi minőségű erősítővel is fel van szerelve. A fejhallgató fület körülölelő részét rugalmas, puha, műbőr borítású szivacs veszi körül, ami jól kiszűri a környezeti zajokat. Az állítható fejpánttal még kényelmesebbé válik a viselete.


[+]

A készlet harmadik eleme a kiváló tisztaságú hangot biztosító asztali mikrofon. A zajokat ez is képes megszűrni, akár 15 dB-es erősségig, így biztosít tiszta hangzást a felvételekhez, beszélgetéseknél.


[+]

A HP-100U csomag négyféle színösszeállításban (fekete, fehér, ezüst, piros) is elérhető lesz, így mindenki kiválaszthatja a számára legszimpatikusabbat. A készlet pontos megjelenési idejéről egyelőre még nincsen információ, az ára várhatóan 65 euró körül alakul majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés