Becsajozott a Cooler Master

A Cooler Master az év elején indította el online televízióját, mely a cmhd.tv címen érhető el. A weboldalra a gyártó termékeivel kapcsolatos videók kerülnek fel, melyek megismertetik az érdeklődőket a legújabb termékekkel, vagy éppen útmutatást nyújtanak az egyes hűtők szakszerű felszereléséhez. Az indulás után azonban kiderült, hogy itt bizony lesznek lányok is, méghozzá havonta. A kiválasztott hölgyek feladata a Cooler Master márkanév népszerűsítése, és természetesen az oldal iránti érdeklődés fenntartása. A felhozatal az első két hónap alapján ítélve rendkívül minőségi lesz, így a siker mondhatni garantált.

Amanda Gift
Amanda Gift

A fentebb linkelt weboldalra minden héten felkerül egy új videó, továbbá a regisztrált felhasználók az időnként megrendezésre kerülő nyereményjátékokban is részt vehetnek, melyek fődíja mindig egy új Cooler Master termék lesz, amit az aktuális hónaphoz tartozó hölgyemény aláírása díszít. A lányokról természetesen számos információt lehet megtudni a CMHD Girls menüpont alatt, ahol exkluzív képekkel is gazdagodhat a felhasználó.

Leianna Kai
Leianna Kai

A Cooler Master marketingje láthatóan bevált alapokra épül, hiszen a PC-s kiegészítők főleg az erősebbik nem körében elterjedtek, így a lányok csak pozitív hatással lehetnek a termékek iránti érdeklődésre. Biztosra vesszük, hogy az új portál minden szempontból megállja majd a helyét, és kíváncsian várjuk a konkurens gyártók válaszát az újszerű kihívásra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés