Funkciókban gazdag nyomtatókkal jelentkezik a Xerox

A Xerox hamarosan új belépő szintű multifunkciós nyomtatóval egészíti ki termékpalettáját, mely elsősorban az otthoni irodák és kisvállalkozások számára ideális megoldás. A Phaser 6121MFP három különböző konfigurációban lesz elérhető. Az alapváltozat az S jelzést viseli, és nyomtatni, másolni, szkennelni tud, valamint rendelkezik USB 2.0-s csatlakozóval. Az N jelölésű modell már 10/100-as hálózati csatlakozást is kínál, továbbá második papírtálcával bővíthető, és e-maileket, faxokat küldhet, illetve fogadhat. A legjobban felszerelt, D verzió még ezt is megfejeli az automatikus kétoldalas nyomtatási és másolási funkcióval.


[+]

Az új berendezés percenként 5 színes és 20 fekete-fehér oldalt képes nyomtatni, melyek 1200x600 dpi felbontásúak lehetnek. A Phaser 6121MFP a kategória egyik legnagyobb papíradagoló teljesítményével rendelkezik, ugyanis mindhárom modell 200 lapos tálcával dolgozik, továbbá az N és a D jelzésű változathoz egy külön tartozékként rendelhető, 500 lap kapacitású egység is használható. Emellett az utóbbi két modell 35 lapos automatikus dokumentumadagolót is tartalmaz, a kétoldalas nyomtatás pedig a D verzióban alap-, míg az N esetében választható funkció.

A Phaser 6121MFP az első oldal előállítását színesben 22, míg fekete-fehérben 12 másodperc alatt oldja meg, ami a konkurens megoldásokhoz viszonyítva gyorsnak mondható. A 120 MHz-es processzorral és 128 MB beépített memóriával rendelkező készülék további jellemzője a tonertakarékos üzemmód, a poszternyomtatás, a több oldal egy lapra történő nyomtatása és az igazolványmásoló funkció. Utóbbi szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az irat mindkét felét a lap ugyanazon oldalára másoljuk.


[+]

A nyomtatóhoz természetesen szoftvercsomagok is tartoznak. A Xerox CenterWare Web internetalapú beállítást és üzemeltetést kínál a Phaser 6121MFP-hez, ám ez még nem minden, ugyanis a program más hálózati nyomtatókhoz is használható; a Scan to PC Desktop SE Personal Edition és a Scan Dashboard pedig a szkennelésben nyújt segítséget. Az új Xerox multifunkciós berendezés várhatóan ősszel kerül az üzletekbe, az alapmodell ajánlott fogyasztói ára 400 dollár, ám az okosabb változatok – felszereltségtől függően – drágábbak lesznek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xerox

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés