Hirdetés

Az NZXT is bevonult az AMD B650E frontra

A gyártó új alaplapja a szokásos dizájnsémát követi, és látszólag szakított a korábbi OEM forrással.

Természetesen az NZXT sem marad ki a jóból, és levágja a maga kis szeletét a Socket AM5-ös platform felső-középkategóriájának tortájából, ugyanis piacra dobja az N7 B650E típusjelű alaplapot, amelynek nevében már benne szerepel a rajta szolgálatot teljesítő vezérlőhíd fajtája.


[+]

Az ATX formátumú újdonság négy DIMM slotjában legfeljebb 128 GB DDR5 memóriát hajthaunk, tuning keretein belül egészen 6000 MHz-es effektív órajelig bezárólag, s természetesen mind az XMP, mind pedig az EXPO technológia támogatott. Összesen három x16-os PCI Express sín van a deszkán, melyek közül az elsődleges, fémmel megerősített példány 5.0-s, míg társai a 4.0-s szabványnak tesznek eleget, noha az utóbbi kettő x4-es és x2-es sávszélességre van vezetékezve.


[+]

Háttértárolóinkat három bordával fedett M.2 2242/2260/2280 konnektor várja; az egyik x4-es PCI Express 5.0, a másik kettő x4-es, illetve x2-es PCI Express 4.0 interfésszel dolgozik, de SATA portból is megvan a négy.  A hálózatra Realtek RTL8125BG kontroller dirigálta 2,5 gigabites Ethernettel léphetünk fel, ám a Wi-Fi 6E/Bluetooth 5.2 páros sem hiányzik a fekete, valamint fehér "páncéllal" egyaránt választható, nyolccsatornás Realtek ALC1220 hangkodekkel szerelt deszka arzenáljából.


[+]

A fixált I/O pajzsról két antenna csatoló, egy HDMI kimenet, egy USB 3.2 Gen2 Type-C, két USB 3.2 Gen2 Type-A, meg négy USB 3.2 Gen1 Type-A kapu kacsint ránk vissza az előbb említett RJ-45 csatlakozón, a Clear CMOS és a BIOS flashback gombokon, az öt audio jacken, továbbá az optikai hangkimeneten kívül.


[+]

A CPU_FAN és AIO_PUMP tüskesorokon felül öt PWM. négy NZXT RGB LED, meg két 5 voltos ARGB header található a fekete NYÁK-on, míg az előlapra egy USB 3.2 Gen2 Type-C, négy USB 3.2 Gen1 Type-A, plusz hat USB 2.0 port vezethető ki. A négy állapotjelző LED-del ellátott fedélzeten ott virít egy power és egy reset gomb, ami elsősorban a bench-csel nyomuló felhasználók számára jelent komfortos extrát.


[+]

A 3 éves garanciával értékesítésre kerülő lap egyáltalán nem lesz olcsó mulatság, mivel az Európai Unió területén 430 eurót kérnek érte a kasszánál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés