Buffalo médialejátszó stílusos megjelenéssel

Egyre népszerűbbek az asztali médialejátszók, hiszen használatuk egyszerű, rengeteg formátumot kezelnek, hálózatra is köthetők, továbbá a médiatartalmak forrása szinte bármi lehet, akár adathordozó vagy a hálózaton megosztott hely.

[+]
[+]

A Buffalo új megoldása már nem az első a cég történetében, azonban így is figyelemreméltó eszköz. Az LT-V100 Link Theater nagyon tetszetős, formás külsőt kapott, amely méltó kiegészítője lehet a mai modern dizájnú tévékészülékeknek. A gépezeten természetesen találunk HDMI csatlakozót, ahogy a kompozit videokimenet sem hiányzik róla, de fellelhető még egy optikai aljzat és számos jack kimenet is. Került rá két 2.0-s USB és egy 10/100-as Ethernet port a külső tárolók kezelésére, valamint a hálózati anyagok streamelésére.

[+]
[+]

A mozgóképek közül nem okoz gondot a Full HD-s, azaz 1080p-s anyagok lejátszása sem, emellett a termék kezeli az MPEG1/2/4, Xvid, MJPEG, WMV9, RealVideo, FLV és VC-1 formátumokat, illetve a közkedvelt MKV-ket is. A JPEG, BMP, PNG, GIF és TIFF képek is megjeleníthetők vele, továbbá az MP3, WMA, WAV, OGG, RA és FLAC hanganyagok is támogatottak. A 320 grammos Buffalo használata nem fogja megdobni a villanyszámlát, hiszen a készülék mindössze 10 wattot fogyaszt erős terhelés mellett.

[+]
[+]

A távirányítóval ellátott versenyző érkezése a hónap végére várható, egyelőre Japánban, ahol nagyjából 130 dollárnak megfelelő jenért vásárolható majd meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés