CeBIT: Okos médialejátszó a Samsungtól

A Samsung a CeBIT-re is elhozta YM-P1 jelzést viselő médialejátszóját, amely Európa egyes országaiban várhatóan júniusban kerül piacra. A készülék egy 4 hüvelykes, 16:9 oldalarányú és több mint 16 millió szín megjelenítésére képes kijelzővel rendelkezik. AV-csatlakozója ki- és bemenetként is funkcionál, így a 30 gigabájtos merevlemezén tárolt mozgó- és állóképeket tévé, kivetítő segítségével is meg lehet tekinteni, ezenkívül külső forrásból származó videók is rögzíthetők az eszközzel.

Egy akkutöltéssel nagyjából hat óra mozizás vagy 15 óra zenehallgatás lehetséges. A támogatott formátumok listája tekintélyes: MP3, WMA, WAV, OGG Vorbis, MPEG4-AAC és -BSAC hangfájlokat, JPEG, BMP, GIF, TIFF képeket, MPEG-1/2, WMV, ASF, AVI, DivX, XviD videókat tud lejátszani, és szövegfájlokat is megjelenít.

A jó hangzásról a DNSe (Digital Natural Sound Engine) gondoskodik, a winchester USB 2.0 interfészen keresztül etethető fájlokkal. Az YM-P1 Janus jogkezelő mechanizmussal rendelkezik, tárhelye SD/MMC kártyával bővíthető, ráadásként az FM rádióvevő, a diktafon funkció és a játék üzemmód említendő. A multimédiás mindenes nettó ára 560 euró körül fog alakulni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés