Hirdetés

CES 2015: biztosan lesz WebOS-re épülő LG okosóra

Az LG az elmúlt évben már beszélt arról, hogy van esély arra, hogy a WebOS az okosóráikban tűnjön fel, de első körben fel szeretnék mérni a fejlesztői érdeklődést, tehát bejelentés még nem történt. Az idei CES után azonban már biztosra vehető, hogy lesz WebOS-re épülő LG okosóra, amelynek fejlesztésében az Audi segíti a céget.

Ez a kapcsolat egyelőre ködös, ráadásul még egy lehetséges terméknév sincs, de annyit már tudni lehet, hogy egy prototípusban a Qualcomm Snapdragon 400 SoC dolgozott, ami igen erősnek számít a négy darab ARM Cortex-A7-es processzorával, illetve az Adreno 305-ös IGP-jével.

Sajnos egyelőre erről a koncepcióról túl sokat nem lehet tudni, de információink szerint az LG egyértelműen a saját szoftvert részesítené előnyben, mivel teljes kontrollal rendelkeznek felette, ami az Android Wearre épülő termékeikről nem mondható el. Maga a termék tartalmazna NFC-t, amivel különböző zárakat lehetne kinyitni, illetve az autó motorjának indítása is az okosóráról történhetne. Nyilván az Audit elsődlegesen ez a képesség érdekli.

A megjelenés kapcsán nincs konkrét információ, de annyit megtudtunk, hogy idén nem érdemes számítani ilyen termékre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés