CES 2015: hófehér modok az ASUS standján

Komoly mérföldkövet hagyott maga mögött az ASUS. Huszonöt évvel az első sorozatgyártású modell elstartolása után a napokban eladták az 500 milliomodik ASUS alaplapot. A jelentős esemény örömére egy nyereményjátékot is indítottak, melyben sok egyéb mellett egy teljes Intel Z97-es PC-t is lehet nyerni egyedi számítógépházzal és a legfrissebb TUF (vagyis The Ultimate Force) alaplappal.


[+]

Az újdonság hófehér színben pompázik, ennek ihletésével két nagyon látványos modot állított ki az ASUS az idei CES-en. A Project SnowBlind az egyik leghíresebb amerikai modder, Richard „Darthbeavis” Surroz műhelyében készült a Primochill támogatásával. Nyitott rendszerről van szó, melynek központi eleme a csúcsára állított, hófehér ASUS Sabertooth Z97 Mark S alaplap. Természetesen vízhűtést kapott a Core i7-4790K processzor és a két ASUS Strix GeForce GTX 980, melyben fehér folyadék kering.


[+]

Finnországban igazán értenek a hóhoz, ott készítette Alexander Hede a Sabranco Humvee modot. Méretével kapcsolatban sokat elárult, hogy nem valami Mini-ITX alaplap, hanem a teljes ATX méretű ASUS Sabertooth Z97 Mark S rejtőzik benne egy Strtix GeForce GTX 980 grafikus kártya és Cooler Master V850 táp társaságában, a tetején pedig keresztben elfért a dupla ventilátoros Cooler Master Nepton 240M kompakt vízhűtés.


[+]

Az alapjául szolgáló rádió távirányítású Humvee modell ugyanis 1/6 méretezésű, tehát közel 80 centiméter hosszú. Különlegessége, hogy az átalakítás után is működőképes maradt, szóval ezzel a bika hardverrel akár csapathatunk is egyet a hóban. Akit érdekel a Sabranco Humvee építése, munkanaplójában további információkat talál róla.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés