CES 2022: 2.5K felbontású rajztáblákkal rukkolt elő a Huion

A 13 és 16 hüvelykes Kamvas Pro modellek a Full HD-s és 4K-s modellek közti űrt hivatottak kitölteni.

A Wacomnál pénztárcabarátabb rajztáblákat gyártó Huion két új modellel készült a CES-re, amelyek hiánypótló megoldásnak számítanak, hiszen az eddigi a palettán lévő Full HD, illetve 4K felbontású, kijelzőként is funkcionáló Kamvas táblák között jelentős árbeli eltérés volt.


[+]

A 399, illetve 599 dolláros áron előrendelhető Kamvas Pro 13 2.5K és Kamvas Pro 16 2.5K 2560x1600, illetve 2560x1400 pixel felbontású QLED panellel rendelkeznek, amelyek specifikációi közül a 145%-os sRGB színtérlefedettséget, az 1200:1 kontrasztarányt, a 178 fokos betekintési szöget és a 226, valamint 186 PPI-s pixelsűrűséget érdemes kiemelni. Fontos előny az olcsóbb modellekhez képest, hogy a megjelenítő laminált felépítéssel rendelkezik, vagyis a képpontok és az egyébként matt felületű üvegborítás között egyáltalán nincs légrés, így megszűnik az az érzés, hogy az érintőceruzával nem a kijelzőn, hanem valamivel felette rajzolunk.


[+]

Az eszközök a gyártó akkumulátor nélkül működő, PenTech 3.0 technológia előnyeit élvező, PW517 jelölésű stylus-szal egybecsomagolva lesz kapható, amely a döntéseket 60 fokig érzékeli, továbbá képes 8192 nyomási szint megkülönböztetésére.


[+]

A táblák, pontosabban a használt programjaink a 7 programozható hardveres gomb mellett a gyártó szoftveres OSD menüjéből is vezérelhetők, így ideális esetben billentyűzetet és egeret sem kell használnunk például illusztrálás vagy fotószerkesztés közben.


[+]

A csomagban a táblákon kívül helyet kapott még egy hat lépésben állítható magasságú állvány, a tollhoz tartozó tartó, 10 tartalékfej, egy USB-C–USB-C, és több egyéb USB kábel, valamint egy félkesztyű és egy törlőrongy is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Huion

Előzmények

Hirdetés