CES 2022: átalakul a Samsung okostévé rendszere – még több reklám jön

A korábbinál nagyobb részt takarnak ki a szponzorált tartalmak, illetve felbukkan néhány új funkció.

A Samsung hazai képviseletétől azt az információt kaptuk, hogy a CES eseményen debütál a vállalat megújult okostévé rendszere. Állításuk szerint a friss Smart Hub a tartalomkezelést és a felfedezést helyezi a középpontba. Az új Smart Hub segítségével könnyedén elérhetők a felhasználók kedvenc tartalmai, és a rendszer segít felfedezni műsorokat, így kevesebb idő telik keresgéléssel. Ez magyarul azt jelenti, hogy több lesz a szponzorált tartalom, és az idegesítő, totál felesleges ajánlás, amit az eddigi képek is megerősítenek. Látszik, hogy az erre vonatkozó ikonok és ábrák miatt a grafikus kezelőfelület a korábbinál lényegesen nagyobb részt harap ki a kijelzőből, a látott kép, az éppen futó tartalom rovására.


[+]

Mivel a legtöbb gyártónál hasonló trendek tapasztalhatóak, ezért különösebben nem vagyunk meglepve, de tény, hogy nem vagyunk hasra esve ettől az iránytól. Viszont van pozitívum is a változások között, ez pedig az oldalsáv, ahol a felhasználók válthatnak az olyan kategóriák között, mint a Média, a Játék (Játékközpont) és a Háttér mód. Jöjjenek ezek most részletesebben!

  • Játékközpont: A Samsung Játékközponton keresztül a játékosok gyorsabban indíthatják el a kedvenc játékaikat a különböző streaming szolgáltatásokkal. A Samsung olyan vezető iparági szolgáltatásokkal működik együtt, mint az NVIDIA GeForce Now, a Stadia és az Utomik, így a felhasználók a játékok hatalmas választékához férhetnek hozzá. Erről bővebben is írtunk egy korábbi hírben.
  • Watch Together: Az új alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók videóhívást indítsanak a barátaikkal vagy családtagjaikkal kedvenc műsoraik és filmjeik nézése közben, és ezzel is közelebb kerüljenek szeretteikhez.
  • NFT Platform: Az alkalmazás egy felhasználóbarát, integrált platformmal segíti a digitális műalkotások, tokenek felfedezését, vásárlását és értékesítését a MICRO LED, a Neo QLED és a The Frame tévéken.
  • Intelligens beállítás: Ezzel a funkcióval a felhasználók finomhangolhatják a beállításokat az optimális képminőség eléréséhez. Alap módban a képernyő 30 másodpercen belül, gyorsan és egyszerűen kalibrálható, míg a Professzionális mód 10 perc alatt optimalizálja a képernyőt a kifogástalan képminőség érdekében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés