CES 2022: érdekes újítást kapnak a Samsung Lifestyle tévék

Az úgynevezett Matt szűrőnek köszönhetően csökken a tükröződés, visszaverődés és az ujjlenyomatok is kevésbé látszódnak meg.

A Samsung évekkel ezelőtt indította útjára Lifestyle TV néven futó sorozatát, amelyben a különleges külsővel bíró televíziókat gyűjtötte össze. A cég a jelek szerint továbbra is lát fantáziát e modellekben, hiszen a CES 2022 kiállításon bemutatja az idei verziókat, amelyek egy figyelemre méltó újítással gazdagodtak. A cégtől kapott információk értelmében a The Frame, a The Sero és a The Serif friss verziója is megkapta az új Matt szűrőt, amely csökkenti a tükröződést, a fényvisszaverődést és a felületen kevésbé látszanak az ujjlenyomatok.

A modellek minden bizonnyal a kvantumpontos paneleket használják, és megkapták a vállalat megújult okostévé rendszerét is. Az árukkal kapcsolatban egyelőre még nincsen konkrét adatok, de azt lehet tudni, hogy a The Frame 32-85 hüvelykes változatokban lesz elérhető, a The Serif pedig mostantól 43 és 65 hüvelyk közötti méretekben kapható. Az elforgatható The Sero újdonsága a függőleges módban is elérhető osztott képernyő funkció, ami a Samsung szerint új szintre emeli a multitaskingot, a felhasználók egyszerre követhetnek két különböző tartalmat a képernyő alsó és felső részén, vagy böngészhetnek az interneten miközben kedvenc műsorukat nézik.

Előzmények

Hirdetés