Hirdetés

Cosmos S, az új luxusház

A Cooler Master újabb hatalmas házat dob piacra Cosmos S néven. A torony fekete színű, és javarészt alumíniumból készül. Nemcsak elejét és tetejét borítja fémháló, de oldalára is került egy jókora szellőző, igaz, utóbbi opcionálisan plexiablakos oldallapra cserélhető.

A 628 x 266 x 598 mm-es házba Extended ATX alaplap is befér; hét 5,25 hüvelykes meghajtórekeszén kívül egy HDD-keretet tartalmaz, amely négy 3,5 colos merevlemezt tud befogadni. Erre a keretre erősítettek egy 12 cm-es beszívó ventilátort, felülre és hátra ugyanekkora kifúvó légcsavarok kerültek. A videokártyák térségének jó szellőzéséért az oldalfalra rögzített 200 x 200 x 30 mm-es ventilátor felel. A 12 cm-esek 1200 rpm fordulatszámon, 17 dB(A) zajszinten végzik dolgukat, a nagy ventilátor 900 rpm-en üzemel. Igény szerint a ház tetejére akár három darab 12 cm-es is elhelyezhető, vízhűtés csöveinek számára pedig két kivezetést alakítottak ki hátul, esetleg a radiátor a felső részen, belül is elférhet.

A tápegység alulra kerül, koszolódását könnyen kivehető porszűrő segít meggátolni. A ház tetején, egy kis ajtó mögött négy USB 2.0, egy FireWire, egy eSATA és két audioport található; a csatlakozók nem színkódosak, vörösen világító piktogramok jelzik funkciójukat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés